Detalii despre noul stadion Dinamo


Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, şi preşedintele CS Dinamo, George Cosac, au dat detalii astăzi despre noul stadion Dinamo, care va fi construit în zona vechiului velodrom.

“După cum a anunţat Compania Naţională de Investiţii suntem în faza în care după ce se vor finaliza studiile de fezabilitate vom putea demara lucrările. Chiar dacă suntem în întârziere eu pot spune că din punctul de vedere al Ministerului de Interne ne-am atins obiectivul, chiar dacă nu este amplasamentul stadionului consacrat, pe care şi l-au dorit cei care ne susţin. Eu zic că am reuşit totuşi să fie unul dintre cele patru stadioane care vor fi construite. Tocmai pentru a nu mai exista probleme juridice am luat decizia să mutăm amplasamentul. În continuare suntem în instanţă”, a declarat Carmen Dan la festivitatea de premiere a sportivilor CS Dinamo.

“Cu stadionul suntem în grafic, se lucrează la PUZ apoi urmează celelalte etape care vor duce la construcţia respectivului edificiu în zona velodromului. Stadionul va avea undeva la 20.000 de locuri. Cred că suporterii dinamovişti au demonstrat că merită cu prisosinţă un stadion nou. Cred că dacă vom avea puţină răbdare vom avea şi echipa de fotbal”. George Cosac, președinte CS Dinamo.

Citește și:

Au lansat o ”petardă”. Dinamo a scăpat de el mâine seară!

-->
Previous VIDEO Cum au călătorit oltenii cu trenul. Om de bază care e DINAMOVIST
Next I-a pecetluit soarta! Rednic mai dă afară un fotbalist de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *