Detalii despre noi transferuri la Dinamo


-->
În ediția cea mai recentă a emisiunii Dinamo 7/9, Andrei Nicolescu a furnizat informații despre posibilele achiziții noi pe care echipa din Ștefan cel Mare le-ar putea face, precum și despre modificările ce vor avea loc în urma plecării lui Vlad Iacob.

„Mă bucur că în sfârșit au început să se vadă rezultatele muncii noastre și a lui Ovidiu Burcă la echipă. Cred că victoria cu Botoșaniul este doar o descătușare, pentru că noi în toate meciurile am arătat bine, am jucat un fotbal calitate, care va crește odată cu integrarea noilor veniți în strategia de joc a lui Ovidiu.

Ovidiu a vorbit despre transferuri suplimentare, dacă vor apărea oportunități în privința jucătorilor disponibili pe piață, cu siguranță vom profita și vom semna. Organigrama clubului se va mări, evident. În curând ne propunem să aducem directorul de marketing pe care ni-l dorim, să începem să lucrăm la campanii de promovare și comunicare și să arătăm și să ne prezentăm ca un club cu adevărat profesionist”, a declarat Andrei Nicolescu la Dinamo 7/9.â

Într-un alt context, noul administrator special al echipei Dinamo a dezvăluit că sunt discuții în desfășurare cu Sorin Preda, un antreprenor care și-a exprimat dorința de a achiziționa o parte din acțiuni, iar perspectivele de realizare sunt foarte ridicate. Intrarea sa ar putea să aducă stabilitate în funcționarea clubului.

„Discuțiile cu acționarii care doresc să vină după aprobarea planului de reorganizare există de mult timp și sunt mai mulți investitori interesați să vină. Sperăm ca planul de reorganizare să fie aprobat pe 4 septembrie pentru a înlătura orice urmă de incertitudine și să intrăm pe o traiectorie normală. Sorin Preda a declarat că suntem în negocieri, nu mai e nevoie de confirmarea mea, așteaptă să se întâmple proceduri care nu țin de mine sau de el. Intrarea lui în acționariat ar aduce stabilitate”, a mai spus Nicolescu în ediția „Dinamo 7/9” de la Playsport.

Citește și:

Pleacă de la Becali și se va duela cu Ronaldo, Benzema și Firmino!

Previous Mesaj acid al lui Eugen Voicu
Next Fără un jucător de bază la meciul cu Voluntari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *