Detalii despre negocierea dintre Dinamo și Bergodi


-->
Bergodi a fost pe lista lui Dinamo, însă cele două părți nu au mai ajuns la o înțelegere în cele din urmă. Acesta a reacționat astăzi pentru FANATIK.

„Căzusem de acord asupra contractului. Poate că am întârziat eu să dau un răspuns clar. La un moment dat căzusem de acord asupra acelui contract. În general, consider un lucru firesc ca un antrenor să evalueze bine toate ofertele pe care le primește”, a spus italianul conform sursei citate.

„Sunt multe aspecte de discutat. Repet, probabil ca am greșit și eu când am întârziat răspunsul. Deocamdată, le mulțumesc mult celor din conducerea clubului, că m-au căutat. M-am simțit onorat pentru încrederea pe care mi-au arătat-o”.

Între timp, Dinamo este în căutarea altui antrenor, iar Mircea Rednic pare cel mai aproape. „Puriul” negociază cu Nicolae Badea întoarcerea în Ștefan cel Mare. Conform GSP, aceștia s-au întâlnit joi seară. Cei doi au discutat condițiile revenirii la Dinamo, dar încă nu au ajuns la un acord. Urmează să stabilească o nouă întâlnire.

Citește și:

Mâncăruri alese la petrecerea Simonei Halep: de la piperchi din ardei grași la langustine

Previous Mircea Rednic e la București și negociază cu Nicu Badea
Next Reacția lui Nicolae Badea după ce a discutat cu Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *