Detalii de ultimă oră despre noul stadion Dinamo


Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a oferit detalii de ultimă oră cu privire la noul stadion al clubului.

Viitoarea arenă a clubului Dinamo, cu un cost aproximativ de 100 de milioane de euro, ar urma să aibă 33.000 de locuri, iar construcția să înceapă cel târziu în vara anului 2022.

„Am vorbit cu comandatul clubului sportiv, domnul Ionuț Popa, și cu cineva important din conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Toată lumea m-a asigurat că cel târziu în vară intră buldozerele cu demolarea, că va începe lucrul. Să vedem, eu cred când văd”, a declarat Iuliu Mureșan la GSP Live.

Viitoarea arenă va fi ridicată pe locul actualului teren principal din Complexul Sportiv Dinamo. Varianta „Velodrom” era de rezervă și au fost piedici de la bun început. Vecinii aflați în zona „Velodromului” din Ștefan cel Mare au deschis acțiuni în instanță, în momentul când s-a pus problema construirii noii arene acolo, reclamând diverse lucruri.

Actualul stadion Dinamo are acum o capacitate de 15.032 de locuri. A fost inaugurat în 1952 și renovat o singură dată, în 2007.

Citește și:

Dinamo din nou amenințată cu depunctare! Și obligată să achite 50.000 de euro

-->
Previous Jucătorul de națională care a refuzat-o pe Dinamo
Next Dănuț Lupu surprinde cu pozitivitatea sa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *