Detalii concrete din partea lui Negoiță, a spus tot: ”Uite care sunt detaliile”. Ce datorii sunt, cât vrea să păstreze


Ionuț Negoiță a avut în urmă cu puține momente o intervenție telefonică la Digisport Special în care a vorbit despre posibilitatea de a vinde Dinamo ca să ajungă pe mâini bune, cum s-a exprimat. Iată ce a comentat:

”Vânzarea clubului am anunțat-o de mai multă vreme. Eu am vorbit deja de o săptămână cu domnul Rednic, o ofertă scrisă. Am văzut dorința fanilor, a suporterilor, dacă-i putem numi așa, și i-am propus lui Mircea Rednic să cumpere clubul. Am făcut o ofertă la jumătate de preț față decât am anunțat eu mai demult, și la un sfert decât am investit eu.
A avut o situație medicală de rezolvat zilele trecute, înțeleg, așteptăm. Am vorbit și cu unul dintre liderii galeriei, le-am zis să vorbească, să se consulte, nu sunt dubii. Nu vorbim de praf în ochi!

Suma e mai mică decât înainte. Am vorbit și de posibilitatea să plătească în tranșe, ca să poată investi, să poată investi apoi și-n club. Uite, am făcut o facilitate! Hagi a cheltuit peste 10 milioane de euro, din ce am auzit. Aici, vorbim de Dinamo, de tradiție, cumpărat pe doi lei. Chiar mi-aș dori să o cumpere. Mai sunt datorii de plătit de aproape un milion de euro, le-aș eșalona și pe astea. Eu am cumpărat Dinamo cu 20 de milioane de euro datorii, de exemplu.

Oferta este în două variante, 51 la sută sau 67 la sută, trei milioane de euro, respectiv 3,7 milioane de euro. Palmaresul? Eu întreb atunci: de ce vii la un club de nimic și te cramponezi să rămâi la un club de nimic?!

Palmaresul tot îl caut, sunt de 6 ani la Dinamo și nu dau de el. Ați văzut vreun palmares care este la morți? N-are rost să căutăm nod în papură. Vorbim de un club care trăiește, este sănătos, am toată deschiderea. Le-am și zis fanilor să nu mai facă nebunii, cretinătăți, nefăcute, putem discuta, niciodată nu m-am ascuns, că n-am de ce.

Am plătit cinci milioane de euro ca să iau acțiunile, alte 7-8 pentru datorii, plus insolvența. Am realizat lucruri notabile, le-am zis și suporterilor că cine e interesat, sunt foarte deschis, nu mă cramponez, găsim soluții viabile pentru Dinamo. Să vină cineva care să facă din Dinamo ceea ce trebuie să fie. Mircea Rednic știe de toate în fotbal, face și impresariat, face și management.

Interesați sunt, mai sunt, mai ales de când am făcut condiții mai bune de plată. Uite, acum e foarte clară intenția! Sincer, aș vrea să-mi păstrez 10-15-20 la sută. Dar dacă vine cineva și ia 93 la sută, tot, sunt dispus la discuții. Primește dreptul de a juca în Liga 1, lotul, baza de la Săftica, mașini, autocar, despre ce vorbim? Lucrurile sunt clare”.

Citește și:

Un dinamovist se va lupta cu ”câinii” pentru play-off. Unde a ajuns Alexa

-->
Previous Primele reacții după decizia lui Negoiță de a-i vinde clubul lui Rednic
Next Reacția PCH după anunțul lui Negoiță. Ce le cere suporterilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *