Destăinuirile lui Mandanda și ce i-a cerut lui Rednic


-->
Este unul dintre jucătorii ce au dat încredere echipei atât timp cât a jucat în 2019. Ar putea fi o soluție bună, dacă nu chiar foarte bună, și pentru ediția viitoare, doar că sunt șanse mici ca belgienii de la Charleroi să-l mai lase împrumut, iar ei să achite trei sferturi din salariu. Parfait Mandanda s-a adaptat la Dinamo.

”Vreau să rămân, antrenorul trebuie să discute cu Charleroi. Belgienii au contractul meu. Mă simt bine la echipă, la București, mă simt bine alături de echipă, de Mister. Domnul Rednic trebuie să sune și să vadă cum se poate rezolva situația. Noi suntem gata pentru meciul cu Hermanstadt, de fapt trebuie să câștigăm, e simplu. Am văzut că echipa CFR Cluj a învins în campionat, chiar e o formația bună. Trebuie să luptăm pentru sezonul viitor pentru a fi în play-off, apoi în confruntarea la titlu. Am vorbit cu Harlem Gnohere, mi-e prieten bun, era supărat că a pierdut campionatul. E în Belgia să se recupereze, să se facă bine”, a comentat congolezul.

În finalul conferinței de presă, Parfait și-a exersat cuvintele învățate în limba română, ”bună ziua”, ”ce faci”, ”bună seara” și a spus că i-a cerut antrenorului să-i găsească un profesor dacă va continua din vară! Cât despre mâncarea preferată, găsită în București, Mandanda a fost amuzant, când a rostit: ”Micii”.

Citește și:

DEZVĂLUIRI Rednic anunță primul transfer al verii! Și va mai aduce jucători sub formă de împrumut + ce zice de Gnohere, Fabbrini, Boldor și Nistor

Previous Și-a dat demisia de la echipa lui! Vine la Dinamo?
Next DEZVĂLUIRI Rednic anunță primul transfer al verii! Și va mai aduce jucători sub formă de împrumut + ce zice de Gnohere, Fabbrini, Boldor și Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *