Derapaj incredibil al unui fost mare jucător: „Le-aș da niște pumni în gură”


Ionel Ganea (48 de ani), fost atacant la Dinamo, a avut un derapaj dur la adresa lui Elias Bucurică, Nicu Tararache și Alexandru Anghel, liderii PCH și DDB care se ocupă de destinele clubului.

„Cu suporterii ăia trei, boschetarii ăia trei: Elias, Tararache și Anghel. Ăia nu au ce să caute acolo să conducă. Să facă galerie și atât. Le-aș dau eu niște pumni în gură să se trezească la realitate!

Ăia au dus Dinamo unde e acuma. Ăia trei! Și Anghel, creier prăjit de bibilică! Bagabonții ăia trei trebuie să dispară de acolo! Și nu știu dacă Iuliu Mureșan era așa potrivit pentru Dinamo”, a declarat Ganea potrivit Fanatik.

Ganea a reamintit de eșecul din derby, 0-6 cu FCSB și „pune tunurile” pe alb-roșii.

„E foarte dureros ce se întâmplă la Dinamo. Așa ceva nu s-a întâmplat în istoria lui Dinamo să fie condusă cu 4-0 la pauză și să piardă cu 6-0. E un haos total acolo. Tot cu minciuni, tot cu păcăleli și vrăjeli. Că aducem, că facem și dregem, vrem rezultate și din păcate nu e chiar așa.

Mă abțin să zic ceva de transferuri. După ce pierzi cu Steaua 6-0…. Dinamo nu mai sperie pe nimeni. În atac sunt probleme mari. Torje nu e o soluție în atac. A jucat toată viața lui în bandă. Cum să joci cu el vârf?

E Țîră. Să joace el, să tragă tare, să muncească suplimentar. A ajuns și la Dinamo! Nu poți să păcălești tot timpul. Să se pună pe picioare. Are calități, jucător bun, dar nu ajunge. Trebuie și muncă. Să aducă atacanți centrali”, a mai spus Ganea pentru sursa citată.

Face haz de necaz

„Sună-l un pic pe Florin Răducioiu și spune-i să aducă două poze și buletinul să îl legitimeze și pe el. Dacă tot s-a ridicat interdicția. Mă bag și eu! Dănciulescu ce zice? Facem trupă. Sau măcar pe Niculescu pentru lovituri libere.

Din patru facem o echipă. Eu mai bag o alunecare, un cot în piept, Răducioiu cu viteza, Danciu cu știința. Tot mai facem ceva. Mai glumim și noi, ce să facem! Purceaua e moartă în coteț.

Dăm și noi soluții la oameni. Ia vezi, Marius Niculae ce zice? Ăla se mai antrenează! E maxim! Și e și mai tânăr ca noi. Sigur ar putea să mai joace”, a mai spus Ganea.

Citește și:

Carmen Tănase a răbufnit vizavi de certificatul verde: ”Intru oriunde vreau. O să mă lupt cu ei până în pânzele albe”

-->
Previous Miriuță le dă o idee bună dinamoviștilor
Next Care este situația transferului lui Tiago Lopes

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.