Dennis Man, foarte aproape de Dinamo. Ordinul lui Negoiță


Dennis Man este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, dar puțini știu că acesta a fost foarte aproape de Dinamo în 2015 datorită lui Mircea Rednic care are ochi la jucători.

În urmă cu cinci ani, pe vremea când Mircea Rednic era antrenorul lui Dinamo, Dennis Man putea să ajungă în „Ștefan cel Mare”.

Tehnicianul aflat acum la Viitorul lui Gică Hagi l-a urmărit pe Dennis Man în Liga 2 și a mers special la Arad, pentru a urmări un meci al celor de la UTA. Vizita lui Rednic a trecut oarecum neobservată, în contextul în care Dennis Man nu avea parte de mediatizarea de acum.

Antrenorul care a adus ultimul titlu în „Ștefan cel Mare” s-a convins repede de calitățile lui Dennis Man, însă UTA n-a vrut să se despartă pe bani puțini de atacantul ajuns în cele din urmă la FCSB.

Arădenii le-au transmis dinamoviștilor că sunt gata să pornească negocierile, iar Mircea Rednic a mers să discute cu Ionuț Negoiță, însă patronul lui Dinamo l-a lăsat mască pe fostul antrenor al lui Standard Liege, din informațiile ProSport: „Luați-l gratis! Nu dau niciun ban pe Man, de fapt nu mai plătesc nimic pentru transferuri!”

Câteva luni mai târziu, pe 6 septembrie 2016, UTA anunța transferul lui Dennis Man la FCSB. Jucătorul tocmai împlinise 18 ani, pe 26 august. Mijlocașul ofensiv este acum golgheterul Ligii 1, iar ofertele nu au întârziat să apară, scrie Prosport.ro.

Citește și:

Ce se întâmplă cu fotbaliștii importanți care au notificat clubul. Anton face excepție

Previous Jerry Gane, detalii despre situația la reunire: "Sunt preocupat"
Next Cine este de fapt Dorin Șerdean. Afacerile deținute și profitul obținut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *