Denis Drăguș și Răzvan Marin puteau ajunge la Dinamo. Ce s-a întâmplat


Doi fotbaliști care joacă acum în naționala României ar fi putut ajunge la Dinamo. Șeful centrului de copii și juniori de la echipa din Ștefan cel Mare povestește cum cei doi au fost propuși inițial când erau juniori la Dinamo.

”Denis Drăguș mi a fost propus mie prima dată. Era la Marcel Pigulea, la Luceafărul, mi-a fost propus de către tatăl lui, care a fost coleg cu mine la Dinamo.

Mi-a fost propus și Răzvan Marin.

Doar că eu n-am avut posibilitatea să-i iau, prin prisma condițiilor pe care le avem comparativ cu Hagi, care are totul. Am fost la meciuri, i-am văzut. N-am putut să-i ademenesc. Hagi are un mare merit pentru instruirea lor

Eu n-am făcut nimic decât să-mi apăr copiii și să-mi spun opinia, în condițiile în care câștigasem campionatul la juniori, jucasem în Champions League și am spus că suntem cea mai bună academie din România. Acum, Viitorul e cea mai bună academie. Suntem pe poziții ierarhice diferite. Eu sunt într-o Dacie din 1990 și mă bat cu Hagi, care e într-un Porsche din 2019.

E cam greu să recrutăm copii la Dinamo, deși copiii își doresc să vină. Sunt anumiți copii care sunt la FCSB și mă sună că sunt dinamoviști și că vor la Dinamo. Am pierdut jucători la Viitorul voit. De exemplu, lui Târcoveanu și lui Dima nu le dădeam niciodată drumul””, a declarat Răduță la GSP Live.

Citește și:

Negoiță, întâlnire cu posibilul nou acționar majoritar: ”Pot plăti imediat”

-->
Previous Negoiță, întâlnire cu posibilul nou acționar majoritar: ”Pot plăti imediat”
Next Surprize mari în echipa de start

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *