Demici: ”Tamaș e dinamovist”


Managerul secției de rugby a lui Dinamo este un fan înrăit și al fotbalului și se uită de fiecare dată când poate la partidele pe care echipa din Ștefan cel Mare le joacă atât acasă cât și în deplasare. Fost bun prieten cu Gabriel Tamaș el ne dezvăluie: ”E dinamovist, lupul își schimbă părul dar năravul ba!”.

Cum vedeți echipa de fotbal? Și jucătorii mărturisesc că e un miracol ce s-a întâmplat pe acest final de campionat…

E un miracol pentru că antrenorul Contra este o mână de fier, a reușit să unească vestiarul ceea ce și eu la rugby îmi doresc lucrul asta pentru că întotdeauna un grup poate să învingă valorile și s-au întâmplat nenumărate exemple de genul asta. E o mândrie pentru noi să să reușim să ne batem cu titlul pe masă în ultima etapă, merg la meciuri atunci când pot, sunt la toate meciurile aproape. Promovează și CS-ul meciul, suntem toți aceeași entitate, tot Dinamo suntem.

Știți ceva despre stadion?

Da, sunt niște discuții de genul asta că stadionul se face. Toată suflarea dinamovistă își dorește un asemenea stadion, din ce știm noi, neoficial, stadionul se va face.

Aveți un mesaj pentru suporterii dinamoviști?

Suporterii de la Dinamo sunt minunați, suporterii de la Dinamo sunt cei mai frumoși dar de multe ori doar atunci când îi ajută performanța. Ei au fost după echipa de fotbal în mare parte și la bine și la rău. Toată lumea ar trebui să înțeleagă că o echipă trece prin momente bune, foarte bune și mai puțin bune. Eu cred că ei trebuie să fie lângă echipă în momentele cele mai grele pentru că atunci îi ridici pe oameni din cenușă așa cum spune și cântecul nostru.

Mai țineți legătura cu Gabriel Tamaș de când a trecut la Steaua?

Ne-am mai întâlnit doar odată, la o petrecere când ne-am și râcâit un pic. El e prietenul meu în continuare, eu îl respect și el mă respectă în același timp. E dinamovist, nu e stelist. La ultima coregrafie el a apreciat postarea lui Steliano Filip așa că lupul își schimbă părul dar năravul ba.

Ce face Gabi Torje?

El este bine, e în Rusia, la Terek și nu vrea să plece de acolo. Din ce știu eu de la el mai are contract doi ani de zile și își dorește în primul rând să fie sănătos pentru că a tot avut probleme medicale în ultima perioadă, să joace la echipa de club și să ajungă în circuitul echipei naționale.

-->
Previous INTERVIU Ștefan Demici: ”Ca să ai succes trebuie să fii loial”
Next Pe ce stadion celebru a fost afișat astăzi ”Vrem stadion fără pistă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *