Deian Sorescu, spre Polonia?


Deian Sorescu a avut parte de un început formidabil de campionat, dar s-a stins imediat și a rămas cu 8 goluri înscrise în campionat.

FANATIK a aflat că mai multe cluburi din Polonia sunt interesate de transferul lui Deian Sorescu de la Dinamo, iar Octavian Moraru, oficialul echipei Radom, a vorbit despre interesul polonezilor pentru mijlocașul român.

Același site l-a contactat pe acesta, fiul fostului patron al Rapidului, direct implicat în fotbalul polonez, în calitate de oficial al clubului Radom, echipa-surpriză a anului în Polonia.

Oficialul lui Radom a explicat că a fost întrebat de mai mulți oameni din fotbalul polonez despre Deian Sorescu, pe care îl consideră un jucător de valoare:

„E un jucător interesant. Am fost întrebat despre Deian Sorescu de mai multe persoane dar nu a fost ceva concret. Am auzit mai multe discuții dar nu pot să spun. E un campionat mai fizic, dar ar face fața fără probleme”.

Fostul oficial al lui Gaz Metan, Hermannstadt și U Cluj e de părere că Dinamo ar trebui să îl vândă pe Deian Sorescu ținând cont de situația dificilă în care se află clubul din punct de vedere financiar.

E un jucător valoros. Dinamo în situația în care e ar trebui să încerce să îl vândă. Dacă îl mai ia cineva acum. Pentru el, Polonia ar fi un salt mare pentru că e mult peste nivelul din România”, a spus Octavian Moraru în exclusivitate pentru FANATIK.

Dariusz Mioduski, proprietarul și președintele clubului Legia Varșovia, este dispus în continuare să îl cumpere pe Deian Sorescu de la Dinamo însă deși cota mijlocașului a crescut, polonezii sunt dispuși să mai ofere doar 800.000 de euro.

„Am avut un anumit buget pregătit. Am avut o prioritate… Szysz? Nu. A fost Deian Sorescu, dar românii s-au dovedit complet frivoli, deși le-am acceptat toate cerințele”, a spus Mioduski, potrivit TVP Sport.

Citește și:

Important pentru români: carantină doar 10 zile, nu două săptămâni. Info oficial

-->
Previous Primul transfer ratat
Next Iuliu Mureșan îl face praf pe Rednic: „De asta nu a avut succes nici la celelalte cluburi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *