Deian Sorescu: „Și-au dorit mai mult victoria”


FC Voluntari a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în ultimul meci al rundei 16 din Liga 1. La finalul partidei, Deian Sorescu, mijlocașul „câinilor”, a comentat eșecul formației sale în fața ilfovenilor.

„Nu știu ce să fac ca să ieșim din situația asta. Am început bine, am marcat repede, dar cei de la Voluntari și-au dorit mai mult victoria după cum s-a văzut și asta a făcut diferența. E greu, nu ne regăsim, nu avem nicio scuză. Trebuie să încercăm să reușim o victorie.

Cu siguranță atunci când vom câștiga un meci, ne vom deschide. Ne îmbunătățim în fiecare zi, încercăm să eliminăm lucrurile rele și să facem totul mai bine”, a declarat Sorescu la flash-interviu.

Întrebat despre faptul că a fost folosit de Mircea Rednic în atacul lui Dinamo, Sorescu a răspuns: „Mă simt bine, oriunde unde voi juca pe teren, voi da 100%”.

Deian Sorescu a deschis scorul în minutul 5 cu o execuție superbă. Torje a înălțat o minge peste fundașii ilfovenilor, balonul a ajuns la Sorescu, iar jucătorul „câinilor” a semnat o finalizare spectaculoasă: din voleu, Deian a plasat perfect la colțul lung!

Citește și:

Povestea unor fotografii fantastice

-->
Previous Cuvinte dure din partea lui Mureșan: „Unii de la noi sunt foști fotbaliști”
Next Ionel Ganea dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *