Deian Sorescu scos din lot de către Mircea Rednic


Deian Sorescu (24 de ani) va lipsi cel puțin câteva zile de la antrenamentele lui Dinamo.

Conform ProSport, antrenorul grupării din „Ștefan cel Mare” a decis să îl dea afară din lotul lui Dinamo pe Deian Sorescu după eșecul suferit de trupa „câinilor” în fața lui Sepsi OSK, scor 4-1.

Fotbalistul care s-a aflat și pe lista de transferuri a lui Gigi Becali s-a prezentat la ședința de pregătire programată astăzi la baza din Săftica, iar acela a fost momentul în care a aflat ce decizie a luat tehicianul.

În momentul în care Deian Sorescu a vrut să își ia echipamentul pentru a se prezenta la antrenament, magazionerul i-a spus internaționalului român că Mircea Rednic a decis să nu-l primească și că are vacanță o săptămână. Șocant este faptul că Deian Sorescu nu a fost trimis nici măcar la echipa secundă a „câinilor”.

Conform informațiilor ProSport, Deian Sorescu a fost trimis pe stadionul de la „Granitul”, alaturi de Constantin Nica și Mihai Neicuțescu, iar aceștia se vor pregăti sub îndrumarea secundului lui Mircea Rednic, Iulian Mihăescu.

„Este o săptămână de meditație”, a declarat Rednic pentru GSP.

Declarații după meciul cu Sepsi

„Dacă zic ceva, se spune că Rednic îl critică… El trebuie să se gândească foarte bine! Felul de a fi, de a nu te implica, doar să fii în teren… El are de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie.

Nu e un reproș, e un sfat. Dinamo nu stă nici în Deian, nici în altcineva. O să vină și alți jucători. Dacă nu vrea să se implice și se gândește să plece, să vedem unde o să plece în iarnă”, a declarat „Puriul” ieri.

Citește și:

Mircea Rednic a găsit un detaliu pozitiv: ”Adversarii ne arată mai mult respect”

-->
Previous Cine este omul care ar putea prelua Dinamo în viitorul apropiat
Next Prima reacție a conducerii după excluderea din lot a lui Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *