Deian Sorescu reprimit în lot


Deian Sorescu a fost exclus din lot pentru o săptămână de către Mircea Rednic, iar mijlocașul a fost convocat de către Iuliu Mureșan la o ședință de urgență.

Mircea Rednic a luat decizia să îl interzică la antrenamente pe mijlocașul lui Dinamo din cauza atitudinii pe care a avut-o în ultimul timp la antrenamente și în timpul partidelor.

FANATIK a aflat că Deian Sorescu a fost chemat la sediul clubului pentru o ședință de urgență cu administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan.

Iuliu Mureșan a mediat conflictul și FANATIK a aflat că Deian Sorescu va fi reprimit de mâine, 3 noiembrie, la antrenamentele primei echipe cu acceptul lui Mircea Rednic.

„Acum a plecat Deian de la mine de la birou. Apele s-au liniștit am discutat și cu el și cu Mircea Rednic, care a fost de acord ca Deian să se întoarcă la antrenamente.

A fost și de dimineață la antrenamente, ceea ce e foarte bine pentru că problema trebuia rezolvată rapid. De fapt problemele sunt făcute ca să fie rezolvate, iar eu ca președinte trebuie să găsesc soluții de fiecare dată”, a spus Iuliu Mureșan în exclusivitate pentru FANATIK.

Contactat și de GSP, Iuliu Mureșan a confirmat informația: „Azi a fost la Săftica și s-a antrenat la sală, iar de mâine face antrenamente normale”.

Din informațiile Gazetei, acesta va fi ultimul compromis pe care alb-roșii îl vor face pentru Deian Sorescu, considerând că acesta a primit o lecție. Mijlocașul urmează să fie vândut în iarnă, dar pentru a scoate cât mai mulţi bani pe el, Dinamo are nevoie să-l folosească..

Contactat de GSP.ro în legătură cu reprimirea lui Deian Sorescu în lotul „câinilor”, Mircea Rednic a oferit o declarație scurtă, enigmatică.

„Eu i-am dat liber o săptămână…”

Citește și:

Iuliu Mureșan, sigur: ”Eu nu simt frica”

-->
Previous Schimb acid de replici între Danciu și Mureșan
Next Veste URIAȘĂ pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *