Deian Sorescu, recompensat după golul cu Botoșani


Așa cum am mai scris în diverse rânduri, Deian Sorescu se transformă în momentul în care îl are pe bunul său prieten, Dan Nistor, pe teren. Cei doi se completează perfect, dar de această dată Neicuțescu a fost cel care i-a dat pasa de gol mijlocașului dreapta. Iar Sorescu a fost recompensat de FRF. A fost inclus după foarte mult timp în echipa ideală a etapei a 9-a.

PORTAR
Marian Aioani (Chindia / 19 ani / 9 jocuri) – Increderea primită din partea lui Viorel Moldovan l-a ajutat să crească valoric, iar în momentul de faţă este unul dintre cei mai talentaţi portari din campionat. A aparat un penalty.

FUNDAŞI
Radu Boboc (Viitorul / 20 ani / 8 jocuri) – Internaţionalul de tineret şi-a trecut în cont a doua pasă de gol din ediţia curentă. A dominat întreg flancul drept.

Bogdan Ţîru (Viitorul / 25 ani / 9 jocuri) – Un adevărat lider în teren. Contribuție importantă la victoria cu Gaz Metan. Cel mai ofensiv fundaș al constănțenilor în prima parte a sezonului.

Bogdan Planic (FCSB / 27 ani / 5 jocuri) – A făcut un meci fără greşeală. A blocat perfect orice încercare a adversarilor de a păstrunde în careul roş-albaştrilor. Este un jucător capabil să-şi mobilizeze colegii prin atitudinea din teren.

Ionuţ Panţîru (FCSB / 23 ani / 5 jocuri) – Urcările sale în atac au pus reale probleme adversarilor. Devine o certitudine în echipa gândită de Bogdan Vintilă.

MIJLOCAŞI
Cătălin Itu (CFR Cluj / 19 ani / 9 jocuri) – A făcut cel mai bun meci în tricoul clujenilor, fiind pentru prima dată păstrat pe teren până la final. A marcat al doilea gol în CASA Liga 1.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 33 ani / 4 jocuri) – A bifat a patra prezenţă din acest sezon pentru CFR în campionat, fiind ales de fiecare dată jucătorul meciului. A contribuit cu două pase decisive la succesul ardelenilor.

Deian Sorescu (Dinamo / 22 ani / 9 jocuri) – A devenit jucător de bază în tricoul roş-albilor. A marcat primul gol în ediţia curentă, în care mai are în cont şi trei pase decisive.

Michael Pereira (CFR Cluj / 31 ani / 7 jocuri) – S-a integrat rapid în sistemul gândit de Dan Petrescu. Este un jucător cu calităţi tehnice deosebite, capabil să facă diferenţa în orice moment. Şi-a trecut în cont două pase decisive.

ATACANŢI
Gabriel Iancu (Viitorul / 25 ani / 7 jocuri) – Revenit în vară la Viitorul, şi-a regăsit plăcerea de a juca fotbal. A reuşit o dublă şi a urcat in fruntea clasamentului golgheterilor cu șapte reuşite, toate din acţiune.

Florinel Coman (FCSB / 21 ani / 7 jocuri) – Este un jucător de clasă, un fotbalist cu calităţi extraordinare. A dovedit-o şi în ultima rundă, când a pus în permanenţă presiune pe apărarea adversă.

ANTRENORUL ETAPEI:

Bogdan Vintilă (FCSB / 47 ani) – A pregătit perfect derby-ul etapei. Roş-albaştrii au avut posesia, au dominat mijlocul terenului şi au produs mai multe ocazii la poarta adversă.

Citește și:

INCREDIBIL O rivală a ”câinilor” se mută pe Ștefan cel Mare

-->
Previous INCREDIBIL O rivală a ”câinilor” se mută pe Ștefan cel Mare
Next Primul meci, primul gol. Cum s-a descurcat Puljic la prima partidă în tricoul ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *