Deian Sorescu: „Lotul era destul de subțire”


Deian Sorescu a oferit un interviu în GSP, acolo unde vorbește despre pașii cu dreptul făcuți de națională în drumul spre barajul CM, despre poziția preferată din teren și despre meciul cu FCSB.

”Am mai spus-o și la club: m-am obișnuit să evoluez fundaș dreapta, post pe care am jucat în trecut și la națională. Acolo e locul care-mi place cel mai mult. A fost puțin ciudat că am revenit în linia ofensivă, dar ăsta nu e un motiv plauzibil că n-am putut face mai mult în aceste trei jocuri”, a spus Sorescu.

”Aș prefera însă oricând varianta de a câștiga echipa, iar eu să nu marchez. Sunt de suficient timp la Dinamo pentru a trăi și a înțelege spiritul acestui club, așa că știu foarte bine ce ar însemna un succes în derby.

Doar când îmi aduc aminte de prima mea partidă cu FCSB, acel nebun 3-3, mi se face pielea de găină! Și de-abia aștept coregrafia fanilor noștri, fiindcă știu că pregătesc de fiecare dată surprize incredibile!”, a adăugat internaționalul român.

”E foarte important că s-au deblocat transferurile la Dinamo, iar conducerea a reușit să întărească echipa, pentru că lotul era, sincer, destul de subțire. Mă bucur că au revenit acasă jucători care știu foarte bine cine e Dinamo, iar pentru cei noi va fi o provocare faptul că încep experiența la club chiar cu un derby cu FCSB.

Trebuie să începem să acumulăm repede puncte, iar de acum sunt convins că am devenit mai puternici”, a mai spus Sorescu, pentru GSP.ro.

Citește și:

Ce spune Sorescu despre un transfer la FCSB

-->
Previous Ce spune Sorescu despre un transfer la FCSB
Next Dario Bonetti a plecat din România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *