--> -->

Deian Sorescu lăudat de un om important de fotbal: „Jucător de Premier League”


-->
Deian Sorescu a fost convocat în premieră la Naționala României. Evoluțiile sale din partidele cu Georgia și Anglia au fost extraordinar de bune, fiind printre cei mai buni, dacă nu cel mai bun tricolor.

Astăzi, jucătorul de 23 de ani, a evoluat 66 de minute, fiind înlocuit de Tiberiu Căpușă. Jucătorul Viitorului a intrat, iar la un minut de la intrare a creat penalty-ul din care tricolorii au pierdut.

Dumitru Dragomir a avut numai cuvinte de laudă asupra jucătorului lui Dinamo și consideră că acesta este un jucător de nivel înalt, de Premier League.

„Am jucat ca niciodată și am luat bătaie ca întotdeauna. Dacă nu-l schimba pe cel mai bun jucător, pe Sorescu, parerea mea e că nu luam bataie de la englezi!

Căpușă o fi jucator trăsnet, dar, cu buletinul în mână daca îl întrebi cum îl cheamă, nu știe. Avea pulsul 300, poate îi stătea inima. Rădoi a făcut asta din teribilsm, să dovedească la toată lumea că numai el hotărește. Îl doare în pălărie pe Rădoi dacă îl dă afară. Rădoi are bani să trăiască încă două mii de ani”, a declarat Dragomir, la GSP Live.

„Sorescu este o certitudine. E jucator de campionatul Angliei, are 23 de ani, dar are o vitalitate ieșită din comun, centrează bine, apare în fața porții, centrează în gura porții. Dacă mai învață să stea în teren ca fundaș, se va vinde cu bani mulți”, a mai spus Dragomir.

Citește și:

Sensul venirii oamenilor la biserică

-->
Previous Un jucător important din sezonul trecut dorit de FCSB
Next Prima reacție a lui Ionuț Nedelcearu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.