Deian Sorescu este dorit de o echipă din Liga 1


Universitatea Craiova încearcă prima mare lovitură pe piața transferurilor în 2022. FANATIK a aflat că oltenii au făcut o ofertă pentru Deian Sorescu de la Dinamo.

Din informațiile FANATIK, Universitatea Craiova a făcut o primă ofertă de 800.000 de euro și un procent de 10% dintr-un viitor transfer. Însă, oficialii celor de la Dinamo cer mai mult decât atât.

Dinamo solicită 1,2 milioane de euro pentru transferul lui Deian Sorescu, însă patronul Mihai Rotaru nu este de acord cu această sumă, mai ales că fotbalistul are un salariu de 14.000 de euro la Dinamo, unul destul de mare.

Laurențiu Reghecampf este încântat de calitățile lui Deian Sorescu. FANATIK a aflat că oltenii îl vor pe fotbalist pentru a-l folosi pe postul de fundaș dreapta, acolo unde a spus în repetate rânduri că se simte cel mai bine.

După meciul dintre Dinamo și UTA Arad, încheiat la egalitate, scor 2-2, Deian Sorescu a răbufnit și a spus că vrea să fie folosit pe postul de fundaș dreapta și nu la mijloc sau în linia de atac, cum voia Mircea Rednic.

Dinamo ține la preț în ceea ce îl privește pe Deian Sorescu pentru că, din informațiile noastre, alte două echipe din străinătate se interesează de fotbalist. Astfel, oficialii clubului solicită mai mult de 1 milion de euro pentru transfer.

Citește și:

Selly despre bullying: ”Totul vine din frustrare. Un om puternic n-o face”

-->
Previous Dinamo poate aduce 6 jucători de la CFR
Next Jucătorul care este gata să plece

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *