Deian Sorescu: „Doare”


Deian Sorescu a vorbit despre despărțirea de Dinamo și a spus că este îndurerat pentru că foștii săi colegi au pierdut un nou derby cu FCSB, scor 0-3.

Fostul star al „câinilor” a recunoscut că ultima perioadă pentrecută de el la Dinamo a fost dificilă și prin prisma divergențelor pe care le-a avut cu fanii echipei.

„E frumos. Îmi doream să fac o schimbare în bine. Am făcut o alegere bună, am întâlnit oameni de nota 10, de la staff, la colegi, la oamenii care lucrează la bază. Echipa a avut un parcurs destul de bun, de la an la an a progresat. Nu, nu am vorbit cu Bogdan Racovițan, eu am fost plecat în Turcia cu echipa.

Când am văzut că a semnat i-am dat un mesaj de bun venit. Le-am spus celor din conducere că vreau să plec, dar am promis că atât timp cât sunt la Dinamo o să dau sută la sută. Au fost mai multe discuții, mai multe echipe, dar mă bucur că cei de la Rakow m-au vrut și au rezolvat cu totul.

E o creștere financiară, dar și pe plan sportiv. Dinamo e un club de tradiție, nu merită să fie unde este, dar mereu speram că o să fie altfel și ajungeam tot acolo. E un pas important, de la retrogradare, mă bat la campionat. Eram mereu în centrul atenției. Știam că se așteaptă multe de la mine.”

„Nu te poți aștepta de la Sorescu să dea 3-4-5 goluri pe meci”

E un sport colectiv, nu te poți aștepta de la Sorescu să dea 3-4-5 goluri pe meci. Se poate întâmpla să prinzi un meci mai prost. Poate și de asta am fost tratat diferit față de alți colegi. Am vrut să le dovedesc suporterilor că greșesc. Am văzut primele 20 de minute ieri, eram nerăbdător să văd.

Și încă ce doare. Mă uitam la meci și era un sentiment ciudat. Nu eram obișnuit să-l văd de la televizor, dar așa e viața de sportiv. Oamenii de aici m-au dorit pentru bandă dreaptă, număr 10. Sistemul e de așa natură, așa mi-au zis că vor să mă folosească”, a spus Deian Sorescu, la Digi Sport Special.

Citește și:

Vasile Astărăstoae: acest vaccin poate submina și mai mult încrederea publicului în toate vaccinurile

Previous Constantin Nica s-a întors in Italia
Next Al doisprezecelea transfer a lui Dinamo: Baptiste Aloe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *