Deian Sorescu despre plecarea sa de la Dinamo


Deian Sorescu a fost titular în ambele meciuri amicale ale României, cu Georgia și Anglia. Deși Naționala României a pierdute ambele meciuri, Sorescu a jucat foarte bine. Deși extremă dreaptă, acesta a fost reprofilat atât la Dinamo cât și la națională pe postul de fundaș dreapta, dar evoluțiile au fost pe măsură.

Acesta a oferit un interviu în FANATIK în care a povestit de zilele petrecute în cantonamentul Echipei Naționale, dar și de ceea ce se întâmplă la Dinamo.

Vei juca de acum încolo și la Dinamo fundaș dreapta?

– Cum ți-am spus și în precendentul interviu, am discutat cu Dusan Uhrin, iar postul meu principal de acum încolo va fi cel de fundaș dreapta. Vin dintr-un post ofensiv, de mijlocaș de bandă stângă sau dreapta și e normal să mai am chestii de completat pe postul de fundaș. Cu siguranță că o să îmbunătățesc cu timpul această calitate.

Suporterii lui Dinamo au fost la meci la Middlesbrough…

– Nu aveam cum să nu îi văd. I-am auzit oriunde eram. Ei sunt în toată lumea și vreau să le mulțumesc pentru că au asistat la această partidă și ne-au încurajat de la început până la sfârșit. Am văzut că au cântat pentru cei de la Middlesbrough, care au eliminat Steaua în semifinalele Cupei UEFA pe acest stadion.

Ai avut un conflict cu cei din DDB?

– Sincer, nu m-am certat cu nimeni din programul DDB sau din cadrul clubului! M-au surprins acele știri pentru că deobicei nu urmăresc deloc. Mi-au trimis niște prieteni și am rămas și eu surprins și chiar am fost un pic deranjat, pentru că a ieșit o știre din nimic să zic așa. Dar m-am obișnuit.

Eu chiar m-aș bucura ca Dinamo să primească o ofertă bună pentru mine și dacă transferul meu ar fi o scăpare și o salvare pentru club! M-am atașat foarte mult și pentru mine Dinamo înseamnă foarte mult. Dar deocamdată eu nu mă gândesc la asta deloc, am intrat în vacanță, aștept să mă reunesc cu echipa și să mă întâlnesc cu cei de la Dinamo.

„La început a fost mai greu, dar m-au ajutat și ceilalți colegi care joacă fundași dreapta. A trebuit să schimb radical jocul și mulți mi-au spus că postul acesta mi se potrivește. Am vorbit și cu Mister și cu cei din înainte și am decis că postul de acum înainte va fi cel de fundaș dreapta”. – Deian Sorescu pentru FANATIK.

Citește și:

Deian Sorescu despre momentele petrecute la Națională

-->
Previous Deian Sorescu despre momentele petrecute la Națională
Next Reacția DDB-ului după anunțul insolvenței

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *