Deian Sorescu despre plecare: ”Eu asta vreau”


Deian Sorescu a vorbit despre meciul pierdut de Dinamo la Mioveni, 2-1, despre planurile sale de viitor, dar și despre faptul că suporterii l-au dezbrăcat de tricou după meci.

”Da, am venit după o victorie, aveam alt moral, aveam încredere că puteam lua cele trei puncte și astăzi, am luptat, dar la fel ca în ultimele meciuri am luat golurile pe sfârșit. M-au chemat să vorbesc și mi-au dat tricoul jos. Le înțeleg această frustrare, ei sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus.

Am încetat să mă mai uit la celelalte meciuri pentru că noi trebuie să ne uităm la ce facem noi. Mergem la Farul cu un singur gând, să câștigăm și vom lupta să facem asta. Sunt oameni la noi în club care se pregătesc pentru ce va fi din iarnă. Eu mai vreau să mai rămân. Eu am venit cu brațele deschise și așa voi fi până în ultima zi”, a declarat Deian Sorescu.

”Dinamo n-a arătat rău astăzi, faptul că am luat goluri în prelungiri nu înseamnă că echipa a arătat rău. E o înfrângere care supără pe toată lumea, suporterii. Astăzi sunt foarte, foarte supărat, dezamăgit că n-am putut să-mi ajut mai mult echipa. Eu voi rămâne în continuare și am declarat că voi rămâne atâta timp cât voi fi dorit” Gabriel Torje, jucător Dinamo

-->
Previous Ofertă pentru Deian Sorescu din Rusia
Next Mircea Rednic a mai pus un jucător pe lista neagră: ”Or să plece”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *