Deian Sorescu are drum liber spre FCSB


sursa foto: gsp.ro
Deian Sorescu (24 de ani) a avut un start excepțional de sezon la Dinamo, însă fotbalistul de bandă ar putea să facă obiectul unui transfer în iarnă.

Cel mai important om al lui Dinamo din acest sezon ar putea să schimbe echipa în iarnă, după ce a fost protagonistul unor zvonuri care îl dădeau plecat și în vara trecută.

”Deian Sorescu va pleca în cazul în care va exista o ofertă bună. Deocamdată nu există și dacă nu vom avea o ofertă bună, nu va pleca de la Dinamo în iarnă”, a transmis Iuliu Mureșan.

Acesta a fost dorit și de FCSB, așa cum au recunoscut-o ambele părți, doar că în cele din urmă nu a fost cedat la rivali.

„Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi dup-aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi dup-aia discutăm.

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Din informaţiile As.ro, fanii au decis să îl lase să plece pe Sorescu pe 700.000 de euro în urma ultimelor evenimente care au avut loc la club. Mircea Rednic este favoritul tuturor din club, astfel că suma menţionată mai sus ar ajuta echipa.

Ajuns la 24 de ani, Deian Sorescu nu ar refuza nici el o ofertă de la FCSB, ținând cont de faptul că de acolo ar putea face mai ușor pasul în străinătate, iar la Dinamo este clar că nu mai poate progresa.

Citește și:

Steliano Filip vorbește despre ultimele acuze aduse

-->
Previous Steliano Filip vorbește despre ultimele acuze aduse
Next Prunea: „Românii sunt tratați altfel”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *