Deian Sorescu a impresionat la antrenamentele lui Dinamo


Deian Sorescu a fost pedepsit de Mircea Rednic, iar jucătorul nu s-a antrenat cu lotul o scurtă perioadă de timp. Acesta i-a cerut scuze antrenorului, iarbcei doi au ”îngropat securea războiului”, astfel că fotbalistul a fost reintegrat în programul primei echipei și va face parte din lot pentru meciul cu CFR Cluj, de duminică, 7 noiembrie 2021, 18:30.

La antrenamentul de ieri dimineață, de la Săftica, Sorescu a dorit să demonstreze că a lăsat deoparte problemele care l-au măcinat în ultima vreme și că vrea să fie din nou acel jucător care a ajuns titular în echipa națională.

Conducerea clubului a remarcat schimbarea de atitudine a fotbalistului, dar rămâne acum de văzut dacă va juca în meciul cu CFR Cluj și ce randament va avea acolo.

”Sorescu este iar cel dinainte. A fost extrem de activ la antrenament, a dat și 3 goluri foarte frumoase, la fel ca cele prin care s-a remarcat în campionat. S-a antrenat normal, alături de colegi. Este bine că a înțeles că el a fost cel care a greșit.

Acum, totul depinde numai de el. Nu mai sunt probleme cu Mircea Rednic, atmosfera este bună”, a spus Iuliu Mureșan, pentru digisport.ro.

”Da, Deian și-a cerut scuze față de Mircea Rednic iar acum totul este în regulă. Dar, să știți că nu a fost vorba despre un conflict fizic, așa cum s-a vehiculat. Jucătorului i s-au reproșat chestiuni tactice iar el a ripostat verbal.

La nervi, mai poți ridica tonul, dar de aici până la bătaie este drum lung.

Până la urmă, Sorescu nu este un tip conflictual. Dacă ar fi așa, s-ar comporta la fel și în timpul partidelor. Și-ar lua la bătaie adversarii, ar fi un abonat al cartonașelor roșii”, a spus Iuliu Mureșan, pentru digisport.ro.

„A înțeles unde a greșit”

Oficialul grupării din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” susține că acum atmosfera din cadrul lotului este una foarte bună.

”Sorescu s-a pregătit miercuri separat alături de alți 5 colegi, dar să știți că el nu a fost la echipa a doua. Deian a înțeles unde a greșit. Până la urmă, ce jucător are curaj să sară la antrenor? Nu este conștient că imediat poate fi dat afară de la echipă?

Plus că Rednic este un antrenor care știe să-și impună respectul”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Citește și:

Noi reguli pentru școală în format fizic. Lista unităților de învățământ

-->
Previous Veste MARE: „Mai avem doi pași până la salvarea și recuperarea clubului”
Next Un nou conducător la Dinamo. ”Nu putem aștepta la nesfârșit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.