Deian Sorescu a fost aproape de un transfer în Scoția


Deian Sorescu a fost la un pas de un transfer de senzație în Scoția, la Celtic Glasgow! Mutarea a picat însă după ce pe banca rivalei lui Rangers a ajuns antrenorul din prezent al echipei, Ange Postecoglou.

ProSport a aflat că directorul tehnic al lui Celtic și seful scouterilor clubului din Scoția au discutat pe zoom cu Sorescu. A fost un fel de interviu cu starul lui Dinamo, scoțienii chestionându-l pe internaționalul român și în privința vieții private.

Fotbalistul venit la Dinamo de la Timișoara „s-a stins” între timp. După înfrângerea cu Gaz Metan, scor 1-2, Mircea Rednic a pus tunurile pe câțiva jucători de ai săi, iar Deian Sorescu a fost printre aceștia. Extrema dinamovistă a fost schimbată încă de la pauză, după o evoluție palidă. Una dintre echipele interesate cu adevărat de Sorescu a fost și Celtic, iar scoțienii chiar au discutat pe zoom cu fotbalistul promovat la naționala României de Mirel Rădoi.

Cei de la Celtic au fost pe punctul de a-i face o ofertă lui Dinamo pentru Sorescu, dar totul a picat, după ce pe bancă a venit australianul Postecoglou, care a avut o altă viziune.

Deian Sorescu a fost foarte aproape și de un transfer în Polonia, după ce Legia Varșovia a insistat pentru transferul jucătorului Dinamo.

Citește și:

Programul sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou. Moaștele unui mare sfânt, aduse la București

-->
Previous Ionuț Lupescu a discutat posibilitatea întoarcerii la Dinamo
Next Încă un transfer la Dinamo anunțat de Iuliu Mureșan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *