Declarațiile prin care Grozav îi va cuceri pe fani. Ce va face astăzi


Gicu Grozav a fost prezentat astăzi oficial în calitate de jucător al lui Dinamo. El a oferit primele reacții despre planurile sale de viitor, dar și despre subiectele arzătoare de la echipa din Ștefa cel Mare.

„Sunt fericit că am revenit aici. Sunt puțin în urmă cu pregătirea, dar o să trag tare la antrenament. Sper că vom demonstra pe teren ceea ce putem, e clar că locul nostru e mai sus. Sunt ferm convins că noi trebuie să fim în play-off. Am ținut legătura cu Mister Contra, din păcate nu s-a realizat acel transfer de care s-a vorbit (n.r – o ofertă consistentă din Elveția). Nu regret, merg înainte. Mă aflu aici, sunt bucuros și sper să facem lucruri mari împreună. Sper să-mi regăsesc ritmul de joc și să joc constant bine, apoi vom vorbi și de națională.

…despre motivele care l-au împins să refuze oferta lui Becali: „Eu n-o să pot să merg la FCSB, n-aș dormi liniștit. În țară voi juca doar la trei echipe, am mai spus-o”. Mi-am dorit să rămân în străinătate la început, dar nu am găsit varianta cea mai bună. Am refuzat două-trei oferte și așa am ajuns la Dinamo, n-am ce să mint. Dacă nu se rezolva venirea la Dinamo, puteam merge și în liga a doua”.

…despre Cătălin Hîldan, de la a cărui moarte se împlinesc azi 18 ani: „Mi se ridică părul pe mâini când vorbesc despre Hîldan. Vom merge după antrenament la cimitir. N-am fost niciodată, abia aștept. A însemnat totul pentru Dinamo și, din păcate, a murit pe teren pentru acest club”.

Citește și:

După ce i-a pedepsit, Niculescu a trecut la amenințări: ”Asta trebuie să văd”

-->
Previous Ce spune Grozav despre Cătălin Hîldan
Next După ce i-a pedepsit, Niculescu a trecut la amenințări: ”Asta trebuie să văd”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *