Declarațiile lui Uhrin la plecare: „Sunt dezamăgit”


Dușan Uhrin a fost ieri în „Ștefan cel Mare” pentru a-și lua rămas bun de la fanii dinamoviști. Fanii i-au scandat numele și l-au ridicat pe brațe, pentru a-i mulțumi pentru tot ce a făcut pentru club.

„Sunt fantastici, ca de fiecare dată. Nu am avut noroc pentru că am jucat fără ei o perioadă lungă de timp. Sunt sigur că stadionul va fi plin și le urez mult noroc. De asemenea, și lui Dinamo de a se salva din această situație, una foarte dificilă pentru ei.

Situația este una foarte dificilă, iar acum nu mai pot sta pentru că sunt prea multe probleme. Am sperat înainte, bineînțeles, că această situație nu va mai exista, cu jucatori care nu sunt plătiți și care nu sunt mulțumiți de situație.

Am crezut că va fi mai bine, dar până acum nimic nu s-a întâmplat și am decis să termin. Pentru mine este imposibil în fiecare zi să aud de la jucători că nu sunt plătiți, că avem familii. Și eu am familie. Lumea care a spus despre jucători că nu au vrut să se antreneze, nu este adevarat. S-au antrenat în mare parte cu mine, dar timp de trei zile au făcut-o singuri, sub supravegherea staff-ului.

Este o perioadă dificilă pentru că nu am jucat foarte multe amicale și nu au obișnuință de a juca meciuri, dar sunt antrenați. Dinamo trebuie să rezolve în primul rând problemele cu jucatorii.

Nu îți pot spune cine va fi în primul 11, pentru că nu știu. Da, sunt dezamăgit din cauza acestei situații. Îmi place Dinamo și cred că Dinamo nu merită asemenea probleme.

Fanii au sprijinit atât de mult clubul anul trecut, ceva increidbil. Sunt cel mai mare sponsor al clubului. Sper să nu intre clubul în faliment”, a spus Dusan Uhrin.

Citește și:

Cornel Dinu a răbufnit: ”Aici e Dinamo, cu Fulgy, cu Clejanii”

-->
Previous Un jucător împrumutat a revenit la echipă
Next 3 nume noi pe lista de transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *