Declarațiile lui Uhrin de la conferință


-->
Cehul Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul pe care formația sa îl va disputa împotriva celor de la CS Mioveni.

„Nu o duc prea bine pentru că am pierdut în ultimul meci (n.r. – 1-2 cu FCU Craiova), deși am jucat bine. Cred că e cel mai rău să joci bine și să pierzi cum s-a întâmplat. Nu am făcut multe greșeli, doar două. Dar tot nu sunt mulțumit. Eu încerc să fac tot ce pot, jucătorii trebuie să facă la fel. Sper să putem lupta.

Cu CS Mioveni mă aștept la un meci dificil, chiar dacă a câștigat greu cu Gaz Metan, 2-1. CS Mioveni e o echipă puternică, care joacă simplu. Va fi greu.

Pentru mine, fiecare meci poate fi ultimul. Toate partidele sunt decisiv. Eu vreau să câștig, sper că și jucătorii. Dar trebuie să fim mai atenți”, a declarat Uhrin la conferința de presă.

Ce a declarat Pierret

„Impresarul mi-a găsit acest proiect de la Dinamo, Când am auzit, am vrut să vin pentru că știam că e un club mare. Sunt bucuros că am venit, iar acum îmi doresc foarte mult să salvăm echipa.

Echipa evoluează, ne simțim mai bine și mai încrezători, chiar dacă am pierdut ultimul meci. Cred că jucăm mai bine, dacă ne raportăm la partidele de acum 3-4 săptămâni.

Dinamo are fani extraordinari. E plăcut să joci pentru ei.” – Balthazar Pierret, mijlocaș Dinamo

Citește și:

Nicoliță cere bani pe Tik Tok

Previous Zi deosebit de importantă astăzi
Next Proiect inedit: "Vacanță la Dinamo"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *