Declarațiile lui Uhrin de la conferință


Dinamo va disputa următoarele partide ca pe niște meciuri amicale, de pregătire pentru meciul de baraj, pentru că oficial echipa lui Uhrin va ocupa locul 14 la finalul sezonului și va întâlni la baraj ocupanta locului 3 din play-off-ul Ligii 2. De ce nu o va putea depăși pe Chindia? Pentru că, în caz de egalitate cu Chindia Târgoviște, dâmbovițenii vor avea câștig de cauză. Motivul: o clasare mai bună la finalul sezonului regulat.

Art. 29 alin. 4 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (Sistemul competițional) prevede clar că ”în situația în care, la finalul play-off-ului sau play-out-ului, două sau mai multe echipe se află la egalitate de puncte, departajarea se face în primul rând ținându-se cont dacă a fost sau nu aplicată rotunjirea cu 0,5.

În caz de egalitate și după aplicarea acestui criteriu, departajarea se va face conform numărului de puncte cu care fiecare dintre echipe a terminat sezonul regular. Dacă și în această situație egalitatea persistă, departajarea se va efectua potrivit art. 27”.

Ce a declarat Uhrin la conferință

„Săptămâna aceasta ne-am pregătit normal. Am avut câte un antrenament pe zi, unele mai puternice, dar trebuie să fim pregătiți pentru baraj
am și schimbat unii jucători, toți mi-au arătat că suntem gata pentru baraj.

Ei sunt focusați la antrenamente, îmi arată că se pregătesc bine, nu pot spune ceva rău de vreun jucător.

Toate adversarele pe care le putem întâlni la baraj sunt echipe bune, toate au jucători care au evoluat în prima ligă, cu unii am fost sau m-am întâlnit în Liga 1. Nu vreau să mă concentrez pe alte echipe acum, important este să fim gata și concentrați la ora celor două meciuri!”, a spus Uhrin la conferința de presă.

”Vreau să salvez Dinamo”
”Eu vreau să salveze Dinamo, asta e tot ceea ce-mi doresc! Este foarte dificil, situația este așa cum e, aștept momente grele, dar trebuie să mă concentrez pentru că e nevoie.

Dacă voi continua în cazul că retrogradează echipa? Nu știu! Chiar nu știu acum. Depinde de cum va fi situația.

Nu mă gândesc că o echipă de Liga 1 este favorită la baraj. Sunt trei echipe, poate patru, în eșalonul secund foarte bune. Sunt 50-50 la sută șanse, depinde de cum vor fi și vom fi pregtătiți fizic, psihic, încă nu se știe ce va fi de acum peste o lună.

Sunt multe lucruri de care va depinde acea confruntare”, a mai spus tehnicianul dinamovist, conform doarromania.ro

Citește și:

Marcel Ciolacu: ”Toate drepturile românilor din Ucraina o să fie respectate”

-->
Previous Ce se întâmplă cu reclamele lui Badea
Next Iuliu Mureșan vrea să plece de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.