Declarațiile lui Stoican la conferință


Dinamo se pregătește pentru deplasarea la Cluj, unde o va întâlni pe CFR, echipa campioană.

Flavius Stoican este conștient că meciul va fi foarte greu, însă altitudinea poate compensa. Acesta a numit și lista lungă de jucători indisponibili.

„Nu va fi ușor, dar prin atitudine, determinare vom face un meci bun. Sunt multe probleme de lot, avem o echipă întreagă, dar cei care au jucat mai puțin trebuie să arate că merită oricând să îmbrace tricoul de titular.

Cristiano, Mihaiu, Mirko Ivanovski, Matei, Ivanov, Patriche, Răuță, Jovanovic, Rici Grigore, Rodriguez, care nu are drept de joc, Azankpo și cel mai rău dintre toți, Tomozei”, a spus Flavius Stoican, la conferința de presă susținută înaintea meciului cu CFR Cluj, conform ProSport.

Nedumerit de apariția accidentărilor

„Vorbeam, odată, cu Alex Răuță și-mi spunea că cine intră în poarta lui Dinamo parcă își pierde din calități. Cine e înalt, parcă e mai scund, cine e slab, parcă e mai gras, cine are viteză, parcă nu mai are, cine are noroc, parcă are ghinion.

Nu-mi dau seama de unde au apărut aceste accidentări,. Rici Grigore, entorsă la gleznă, Jovanovic, la spate, Ivanov, la genunchi. Plus că meciul cu Rapid a lăsat urme adânci. Rămâne ca cei care vor intra să facă un meci mare”, a mai spus Flavius Stoican.

Citește și:

Cosmin Matei: ”Începem campionatul”

Previous Vine Mircea Lucescu la Dinamo?
Next Veste bună: "La Dinamo s-a aprobat stadionul"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *