Declarațiile lui Matei de la finalul meciului


Dinamo a pierdut în această seară, scor 1-2, meciul cu FC U Craiova, în etapa cu numărul 4 din play-out-ul Ligii 1. Partida a început perfect pentru alb-roși, cu un gol marcat de Irobiso.

Dinamo a făcut un meci relativ bun, iar fanii cu siguranță vor aprecia atitudinea de care au dat dovadă jucătorii, mai ales în repriza secundă.

La flash-interviuri, Cosmin Matei a declarat că rămâne optimist pentru perioada următoare.

„Din păcate aveam nevoie de o victorie pentru a mai spera la o salvare directă. Șansele s-au diminuat foarte mult, însă trebuie să rămânem pozitivi, să ajungem în c ea mai bună formă fizică și mentală pentru finalul sezonului. Sunt multe puncte de recuperat și în această seara aveam o șansă bună să ne apropiem. Dinamo a început bine, a fost păcat că ne-am retras, am intrat în jocul lor cu mingi lungi. În cele din urmă așa am pierdut. E dificil să pierzi în minutul 90, însă oricum egalul nu ne ajuta.

Personal, nu cred că s-a gândit nimeni la retrogradare. Suntem încrezători că o vom scoate la capăt și vom menține echipa în prima ligă. Au fost multe schimbări la nivel de jucători, de staff, acest lucru s-a văzut și ne-a dăunat.” – a declarat Matei la final.

Citește și:

Elena Udrea, provocată: ”Publică, femeie”

Previous Scandal la finalul meciului cu oltenii
Next Dusan Uhrin: "Doar un miracol"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *