Declarațiile lui Kopic și Nicolescu la întoarcerea în țară


Zeljko Kopic a făcut un anunţ important pentru toţi fanii dinamovişti. Antrenorul clubului din Bucureşti este convins că echipa ar putea atrage chiar şi jucători de echipă naţională.

„La finalul finalul sezonului, dacă vom fi în aceeaşi situaţie ca în anii precedenţi, înseamnă că am făcut nişte greşeli foarte mari. Anul acesta vrem să stabilizăm clubul, echipa şi să terminăm în top şase, sau în apropierea acestor locuri. Pentru următoarele sezoane, obiectivul nostru este să terminăm pe o poziţie chiar mai bună.

Sunt mulţumit de lot, dar încă muncim în această fereastră de transferuri, analizăm piaţa şi vrem să mai aducem câţiva jucători.

(Vreţi jucători de naţională?) Vom vedea, cred că Dinamo este un club foarte mare, orice este posibil”, a declarat Zeljko Kopic.

Ce a declarat Nicolescu

”Într-adevăr suntem în urmă cu două, trei transferuri dar încercăm să le facem cât mai repede. Să fie transferuri care să ne ajute nu doar la număr.

(n.r. despre atacant) Când acel atacant va fi ceva peste aşteptările pe care le avem noi.

(n.r. despre Cirjan) Este unul dintre transferurile pe care le-am dorit de anul trecut atunci nu s-a putut dar am putut să îl aducem acum. Ne pregătim pentru performanţă anul ăsta. Am vorbit cu băieţii şi concluzia a fost să fim mult mai atenţi”, a declarat Andrei Nicolescu.

Citește și:

Orașele din România care au intrat în topul mondial al fericirii

Previous La ce echipă a ajuns Deniz Giafer
Next Când își lansează Dinamo echipamentul oficial

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *