Declarațiile lui Eșanu la fianlul meciului


-->
Mihai Eșanu nu a mai avut astăzi evoluții la fel de constante ca în etapele anterioare, având aprtea sa de vină la primul gol al oaspeților. După meci, portarul alb-roșilor a fost extrem de dezamăgit de rezultat, însă nu consideră încă termiantă lupta cât încă sunt șanse matematice ca echipa să scape de baraj.

„Nu e gata pentru Dinamo. Atât timp cât sunt șanse matematice, eu și noi ca echipă sperăm până la capăt. Cred că dacă vom câștiga toate meciurile până la capăt, și ne vor ajuta și rezultatele, există șanse. E greu să vorbești optimist când nu stai la mâna ta. Vom face tot ce depinde de noi, și dacă nu vom reuși, vom salva echipa la baraj.

Nu știu ce s-a întamplat. Am început bine, la pauză am vorbit între noi să nu greșim, însă din păcate 2 goluri din faze fixe … și asta a fost soarta partidei.

Ne bucurăm că am avut alături de noi atât de mulți suporteri, cred că cea mai mare asistență inafara meciului cu FCSB. Ne pare rău pentru noi și pentru ei. Veneam după meciuri bune, după rezultate bune, însă nu am reușit să o ținem pe aceeași linie. Am greșit și ne-au taxat. După meci e frustarea multă, însă de mâine sper să ne concentram și să fim cu toții optimiști.” – a declarat dinamovistul la finalul meciului

Citește și:

Vulcanii Noroioși, deosebit de frumoși

Previous Dusan Uhrin: "Doar un miracol"
Next Dinamo e din nou dezavantajată de arbitri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *