Declarațiile lui Burcă după victoria de azi


-->
Dinamo a învins astăzi și după o lună de zile, echipa antrenată de Ovidiu Burcă respiră aerul unei victorii. Prima repriză a fost una echilibrată, fără foarte multe acțiuni de poartă. Cel mai periculos om al „câinilor” a fost atacantul Pop.

Repriza a doua începe cu Dinamo atacând furibund poarta aparată de Chesneau, fortul portar din Ștefan cel Mare. Ocaziile au apărut, pe rând Patriche si Bordușanu ratând ocazie după ocazie. În minutul 71, Daniel Iglesias deschide scorul, la capătul unei acțiuni în care Alexandru Pop are un mare merit, protejând mingea foarte bine.

După meci, Burcă s-a arătat ușurat, după ce echipa pierduse precedentele 3 partide din liga secundă. Dinamo a ajuns acum la 6 puncte, după ce a câștigat și în prima etapă, tot cu 1-0, cu Progresul Spartac.

„E o victorie venită după o perioadă în care am sufreit. Nu știu dacă suporterii au înțeles că nimic nu se poate construi peste noapte. Azi am câștigat o stare de spirit. Fără o asemenea stare de spirit nu putem avea rezultate. Jucătorii au înțeles acest lucru.

Luăm o gură de oxigen. La început de drum, când pierzi, jucătorii pierd încrederea în ce spun eu. A fost cel mai greu să mențin linia de la început. La pauză i-am certat, voiam mai multă personalitate, curaj. Dar aceste lucruri vin odată cu victoriile.

Suntem pe drumul bun. Eu nu sunt un antrenor de rezultat. Lucrurile trebuie privite din altă perspectivă. Față de anii trecuți, lucrurile trebuie construite diferit. Eu am fost calm, chiar dacă am pierdut 3 meciuri. Mă felicit că am rămas fidel principiilor mele despre fotbal”, a declarat Ovidiu Burcă la Digi Sport.

Citește și:

Dinamo știe să și învingă: Iglesias, decisiv!

Previous Venirea lui Murad este încă de actualitate
Next Declarațiile lui Zicu după eșecul cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *