Declarațiile lui Burcă de la conferință


-->
Înaintea meciului din etapa a treia a Superligii cu Sepsi, antrenorul Dinamo, Ovidiu Burcă, a comunicat un mesaj crucial jucătorilor săi.

Deși Dinamo a avut prestații bune în primele două meciuri din Superligă împotriva Universității Craiova (0-2) și FCSB (1-2), antrenorul Ovidiu Burcă a atras atenția jucătorilor săi că nu este impresionat de aceste rezultate. El le-a transmis că trebuie să renunțe la complacere și să manifeste mai multă determinare și agresivitate pe teren. Conform tehnicianului, aceasta este singura modalitate prin care echipa lor va reuși să obțină puncte în Superligă și să-și îmbunătățească performanțele.

„Aștept de la toți, și de la cei nou-veniți, și de la cei de anul trecut, mai mult. Aștept mai multă răutate, agresivitate. După primele meciuri, am părut echipa cuminte, care încearcă să joace un fotbal plăcut. Asta nu contează! Mă lasă reci astfel de aprecieri când nu faci puncte. Nu ești solid, nu ești agresiv, pierzi. Iar faptul că pierzi îți arată niște probleme pe care tu le ai. Am fost moi mental și fizic.

Să sperăm că la meciul acesta (m.r. cu Sepsi) vom face un meci mai intens din punct de vedere mental. Debutul ăsta de campionat a fost unul puternic. Nu mă deranjează că jucăm cu cele mai bune echipe din Liga 1”, a declarat antrenorul Ovidiu Burcă, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului de luni cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Surprins de rezultatul din Bulgaria

„Ne așteaptă un meci foarte dificil, contra unei echipe foarte bine. M-a surprins meciul lui Sepsi cu CSKA. E o echipă robustă din punct de vedere fizic, bine antrenată, disciplinată. Au un antrenor pe care-l cunosc foarte bine, merită mai mult în fotbalul românesc.

Sepsi e un model de urmat, chiar dacă s-a vorbit despre faptul că primește finanțare din Ungaria. Faptul că au câștigat la Sofia e un avantaj pentru ei, le dă un boost de moral foarte important”, a declarat Ovidiu Burcă în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Sepsi, potrivit GSP.

Citește și:

Cum este atmosfera la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pe cine poți întâlni și ce spectacole sunt

Previous O nouă entitate intră în acționariat
Next EXCLUSIV Câte bilete au mai rămas pentru meciul cu Sepsi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *