Declarațiile lui Bonetti înaintea derby-ului cu Craiova


Dario Bonetti a susținut ieri o conferință de presă înaintea meciului cu FC U Craiova. Italianul a explicat care sunt problemele actuale ale jucătorilor din subordine.

„Victoria din prima etapă a fost o mică surpriză pentru toată lumea, iar după acel joc am lucrat foarte bine. Jucătorii trebuie mai întâi să joace bine, apoi vedem ce rezultat putem obține.

A fost greu să ne antrenăm în această săptămână, jucătorii au fost foarte obosiți, nu s-au recuperat foarte repede. Când nu te antrenezi mult, e greu să faci față în Liga 1.

Fără antrenamente ajungi să consumi prea multă energie la meci, iar băieții s-au recuperat cu greu. Cred totuși că la ora jocului ne vom prezenta bine. Îl știu foarte bine pe Mutu, a fost un jucător mare, dar cariera de antrenor este cu totul altceva. Avem multe probleme, e normal să vezi anumite greșeli într-o echipă cu jucători tineri. Trebuie să muncim zi de zi și să-i ajutăm pe cei tineri să devină mai buni. Acest meci cu Craiova va fi mai dificil, ei au jucat bine în prima etapă la Cluj.

Cred că problemele financiare se vor rezolva, eu încerc să mă concentrez acum pe situația sportivă. E normal să fie o problemă interdicția la transferuri, lotul nostru este foarte, foarte tânăr acum și nu prea avem timp să-i creștem”, a spus Dario Bonetti, la conferința de presă.

Ultimul meci dintre cele 2 echipe se disputa în urmă cu 10 ani și era câștigat de „câini” cu scorul de 2-0.

Citește și:

Adi Mutu a prefațat partida cu Dinamo: „Trebuie să fim foarte atenți”

-->
Previous Adi Mutu a prefațat partida cu Dinamo: „Trebuie să fim foarte atenți”
Next Căpitanul Craiovei amenință Dinamo: „Nicio șansă lui Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *