Declarațiile jucătorilor despre baraj


Mirko Ivanovski (32 de ani), atacantul lui Dinamo, are doar întindere și poate fi o soluție evidentă în perspectiva barajului cu U Cluj.

Uhrin i-a lăsat liberi pe jucători în weekend, pentru a se relaxa înaintea „dublei” de la baraj. Roș-albii au început antrenamentele pentru prima manșă a partidei cu „șepcile roșii”, bucureștenii fixând ședințele de pregătire în prima parte a zilei. Dusan a stabilit programul de antrenamente, nu va fi intens, unul pe zi, de la ora 10:30, sunt ședințe de menținere.

Antrenorul începe săptămâna dinaintea manșei tur a barajului în efectiv complet. Niciunul dintre jucătorii importanți nu este absent, chiar și Mirko Ivanovski este o soluție, deși părea că are o ruptură musculară pe bicepsul femural. Dacă la începutul lui 2022 roș-albii se accidentau pe bandă rulantă, situația s-a modificat total.

„Este cel mai greu moment pentru acest club. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Cred că nu vom avea probleme în dublă manșă, dacă vom fi toți 100% din punct de vedere fizic. Nu contează cu cine jucăm la baraj. Suntem Dinamo, nu avem voie să pierdem.” – Alex Răuță

Ivanovski, o soluție pentru baraj

„Nu avem voie să pierdem barajul. Dinamo nu merită să fie în situația de acum, dar acceptăm realitatea. Trebuie să salvăm echipa și punct. Dinamo are lot să forțeze accederea în play-off, nu să lupte la retrogradare! Noi suntem concentrați, uniți, am trecut peste multe probleme. Indiferent cine ar fi fost adversarul la baraj, suntem Dinamo și trebuie să învingem”, a declarat Mirko Ivanovski.

„Vom ieși cu capul sus după acest baraj. Ultimele patru meciuri au adus rezultate pozitive. Nu trebuie să ne sperie nimic. Trebuie să spălăm rușinea.” – Gabi Torje

Meciul tur se va juca sâmbătă, 21 mai, pe Cluj Arena, iar returul va fi pe stadionul Dinamo, pe 29 mai. Orele de start nu au fost încă stabilite.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

-->
Previous Sabău nu o vede favorită pe Dinamo
Next Dinu oferă noi informații despre investitori

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.