Declarațiile de după meci ale jucătorilor


-->
Dinamo câștigă dupa 4 ani la Botoșani, scor 3-2. Ultima victorie a „câinilor” a fost în 2018, când antrenor era Florin Bratu. Dinamo câștiga meciul grație unul gol marcat de Robert Moldoveanu în minutul 82. Dinamo câștiga atunci play-out-ul la 14 puncte de locul următor, FC Botoșani, acumulând 34 de puncte în cele 14 etape.

După meci, la declarații, Jonathan Rodriguez a declarat că era mare nevoie de acest succes.

„E o victorie frumoasă, aveam nevoie de această victorie pentru a ajunge în formă bună la baraj. Trebuie să jucăm bine pentru că urmează meciuri foarte importante. Botoșani joacă ofensiv, iar am încercat cu toate armele noastre, a ieșit bine.

Gândul meu e la Dinamo, să ne salvăm, și vedem mai departe. Nu contează cu cine jucăm la baraj, trebuie să câștigăm”, a spus Jonathan Rodriguez la DigiSport.

La flash-interviul de după meci, francezul a explicat că, în timp ce se afla pe margine pentru a primi îngrijiri medicale, o persoană din tabăra dinamoviștilor i-a spus să reintre pe teren, deși centralul Andrei Moroiță nu își dăduse acordul.

„Sunt foarte fericit că am marcat, desigur, și că am luat cele trei puncte. Pentru mine, nu a fost o decizie corectă, Arbitrul va urmări imaginile și își va reconsidera poziția. Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte.

Când am marcat golul, am fost lovit de portar. Am auzit pe cineva de pe bancă spunându-mi să intru pe teren și am intrat, așa am luat al doilea galben.

Acum începem să ne cunoaștem mai bine și să jucăm mai bine împreună. După părerea mea, 100% vom rămâne în Liga 1. Nu contează cu ce echipă vom juca la baraj”, a declarat Pierret.

Citește și:

Unde vrea Dinamo să joace barajul: ”Prima”

Previous Victorie spectaculoasă la Botoșani
Next Uhrin: „Am contract cu Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *