Declarații uluitoare ale lui Lupu


Dinamo primește vizita lui CSA Steaua, vineri, de la ora 21:30, în etapa a șasea din liga secundă, pe Arena Națională.

Părerile sunt împărțite în rândul fostelor mari glorii atunci când se pune întrebarea dacă mai este acesta „Eternul derby” sau nu.

Marica și Lupu, contre în direct

Dănuț Lupu susține că nu, în timp ce Marica îl contrazice și spune că meciul va putea fi considerat un derbu dacă va strânge mulți suporteri la stadion.

„Eu am spus că se numește derby atâta timp cât vor juca două echipe ale Armatei și ale Poliției. Derby, dacă stăm să ne uităm până în 2000, era Armata cu Miliția.

Mâine se întâlnesc… doar o echipă care e a Armatei și o echipă care e a unui particular. Joacă Armata cu nimeni, da.

Derby, da! Să fim serioși. Derby-urile au dispărut nu mai sunt ce erau o dată, pentru că eu cred că derby e atunci când joacă locul întâi cu locul doi”, a spus Dănuț Lupu în direct la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Marica, replică acidă pentru Lupu

Marica, a intervenit și l-a corectat pe fostul mare dinamovist, susținând că duelul din liga secundă va putea fi numit derby, dacă în tribune vor participa câteva zeci de mii de suporteri.

„Dacă vor fi 40.000 de suporteri pe Arena Națională, 20-30 de mii de dinamoviști și 20 de mii de steliști, atunci înseamnă că este derby. Atunci suporterii arată apartenență la aceste echipe și atunci e derby pentru mine”, a spus Ciprian Marica.

Dinamo ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu șase puncte în cinci etape, în timp ce Steaua stă puțin mai bine, ocupând locul șase, cu 10 puncte.

Citește și:

Iohannis și Cîmpeanu, mesaj la unison în prima zi de școală: ”Școala nu se face pentru note”

Previous Veste mare de la președintele Ionuț Popa
Next S-au pus în vânzare biletele la derby

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *