Declarații tari ale lui Vlad Iacob


Vlad Iacob, în vârstă de 35 de ani, a povestit despre încercarea noilor acționari de la Dinamo, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, de a-l înlătura din poziția de administrator special a clubului.

Vlad Iacob a confirmat în seara aceasta informația dezvăluită în exclusivitate de Gazeta la începutul lunii iulie: noii acționari majoritari ai clubului, care controlează 80% dintre acțiuni prin intermediul societății Red&White, își doresc să-l îndepărteze din funcția de administrator special.

Iacob a detaliat conversațiile informale pe care le-a avut cu aceștia. Nicolescu și Voicu i-au propus să devină director executiv, o poziție care i-ar limita autoritatea în cadrul clubului. În schimb, i-au oferit un contract de angajare cu salariu, având în vedere că Iacob a lucrat la Dinamo timp de un an fără a primi remunerație.

Vlad Iacob a fost numit administrator special anul trecut și a avut un rol esențial în negocierile cu Dorin Șerdean, prin intermediul cărora societatea Red & White, creată special în acest scop, a preluat acțiunile clubului Dinamo.

„Nu m-au informat formal în acest sens, am avut însă o serie de discuții cu ei. Relația este una funcțională, eu continui să-mi fac treaba pentru Dinamo, așa cum am făcut-o un an. Sunt în continuare la club pro bono.

Am primit o ofertă căreia nu i-am dat curs. A venit foarte târziu, abia acum câteva săptămâni. Mi s-a oferit un salariu, doar în contextul în care renunț la poziția de administrator special. A fost cu totul și cu totul altceva față de ce am discutat înainte ca Red&White să ajungă acționar majoritar al clubului și chiar după.

Mi s-a propus cu totul altceva, o funcție de director executiv, să renunț la cea de administrator special, contrar discuțiilor și angajamentelor făcute înainte și după ce Red&White a ajuns acționar.

Nu vreau să intru în detalii. Probabil că i-am deranjat”, a precizat Iacob la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Despre interdicția la transferuri ridicată

„Am fost și eu informat, este un lucru normal. Bine că s-a întâmplat asta și sper să primesc toate documentele necesare pentru a reuși să deblochez interdicția cât mai repede.

Sunt doua variante în momentul de față: fie primim dovada plății și așteptăm ca FIFA să ia legătura cu jucătorii, fie fiecare jucător să semneze un acord și să spună ca a primit banii. Asta ar grăbi puțin procedura. Dar să vedem.

Actionarii s-au apucat de asta, iar eu voi face tot ce ține de club pentru a mișca lucrurile. Mai există și alte datorii, în afară de acestea. Mâine voi primi documentele”, a spus Iacob, la Fotbal Club.

Citește și:

Un milionar ezită să investească la Dinamo: ”Greu de acceptat”

Previous Vestea anului pentru Dinamo
Next Ce urmează după vestea de astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *