Declarații tari ale lui Popovici, ultimul transfer al lui Dinamo


Noul fundaş stânga al echipei Dinamo, Sergiu Popovici, a vorbit pentru prima dată de când a semnat pe doi ani cu echipa din Ștefan cel Mare.

„Fiecare jucător îşi doreşte să ajungă la un club din România ca Dinamo. Mă bucur că am ajuns aici, sunt de două zile. Colegii m-au primit bine, nu mă aşteptam la mai bine de atât. Am fost surprins când am auzit că mă caută Dinamo, dar mă bucur. Am semnat pe doi ani, acum rămâne să mă pregătesc bine, să-i demonstrez lui Mister că se poate baza pe mine”, a declarat Sergiu Popovici pentru Telekom Sport.

Fundaşul în vârstă de 25 de a vorbit, apoi, despre calităţile sale, dar şi despre asemănarea sa cu celebrul David Luiz.

„Eu zic că calitatea principală e viteza, dar pot să zic că am şi tehnică. Mulţi mi-au spus că semăn cu David Luiz, mă mai şi strigau aşa. Doar frizura e ca a lui.

Îmi propun în primul rând să fiu sănătos, să nu am accidentări şi să facem lucruri frumoase aici împreună, cu acest grup, şi să câştig un trofeu”, a mai spus Popovici.

Aducerea lui Sergiu Popovici la Dinamo a ridicat şi unele semne de întrebar: „Există mulţi oameni care au o părere şi trebuie să le-o respect, însă eu fac tot posibilul să joc bine şi să ajut echipa să facem lucruri frumoase aici”..

-->
Previous ”Trage” tare să prindă echipa! Model pentru jucători
Next DEZVĂLUIRE Cum se poate întoarce Cristi Borcea la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *