Declarații sumbre ale lui Dumitru Dragomir despre Dinamo și Niculescu


Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a făcut o analiză referitoare la conflictul dintre Dan Nistor și Florin Bratu în urma căruia antrenorul a fost imediat demis. Chiar dacă a declarat în mai multe rânduri că are o simpatie pentru Dinamo și chiar nepotul său a fost la juniorii ”câinilor”, Oracolul din Bălcești nu vede cu ochi buni situația din Ștefan cel Mare.

„Dacă eram conducător la Dinamo, nu renunțam la Bratu. Nu-l schimbam. Îl dădeam afară pe Nistor imediat, îl vindeam. Dar nu renunțam la Bratu. O să vedeți că și cu Claudiu Niculescu se va certa. Primul va fi care se va certa cu el. Nu este un fotbalist rău, are personalitate. Dar dacă făcea așa la Mircea Lucescu sau la Răzvan, nu avea ce să mai caute la echipă. Cred că Nistor n-ar fi suflat la Steaua, chiar dacă e arțăgos și are personalitate. Mie mi-au plăcut jucătorii cu personalitate, dar în slujba echipei”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

„Dinamo nu prinde play-off-ul. Se bate cu FC Volutnari la retrogradare. La Dinamo te duci dacă nu ai ce mânca. Claudiu Niculescu de unde avea să-și mai plătească pensia alimentară? Pițurcă nu ar fi venit, nu e tolomac”, Dumitru Dragomir, fost președinte LPF.

Citește și:

Un nou gest de apreciere făcut de Grozav pentru Dinamo

-->
Previous Pierde Niculescu un jucător important? ”Are ofertă de 35.000 de euro lunar”
Next O veste bună și una rea pentru Dinamo. Ce se poate întâmpla

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *