--> -->

Declarații șocante: „Nu se dorește”


-->
Cornel Dinu este convins că roș-albii se vor impune în duelul cu Universitatea Cluj, în barajul pentru menținere/promovare în Liga 1. ”Procurorul” a lansat o ipoteză incredibilă. Cornel Dinu, este convins că Dinamo se va salva de la retrogradare în urma barajului pe care îl vor disputa în compania ”fraților” de la Universitatea Cluj.

În opinia ”Procurorului” trupa din Ștefan cel Mare este superioară celei a ”Șepcilor roșii”. În plus, acesta a lansat o ipoteză care pune și mai multă sare pe rana suporterilor echipei universitare.

”Sunt două aspecte de luat în calcul. Primul e legat de faptul că din punct de vedere al jocului şi al capacităţii de organizare al jocului, Dinamo e superioară Universităţii Cluj, dar lucrul care mă face aşa… Sigur, îmi doresc ca Dinamo să nu retrogradeze sub nicio formă.

La Cluj nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui U Cluj, în prima divizie. E o crimă! Cu excepţia primarului Boc, nimeni nu-şi doreşte. Ştiu precis ce spun şi îmi asum.

Pentru că aşa e românul, să moară capra vecinului. Să fie doar CFR-ul (în Casa Pariurilor Liga 1 – n.r.). Dacă punem în balanţă, istoric, CFR cu U Cluj, oameni care s-au identificat cu U Cluj au sărit în barca cealaltă. Nepermis, din punctul meu de vedere. Nu sunt de acord cu trădarea, dar, din păcate, ne caracterizează”, a declarat Cornel Dinu, la Orange Sport.

Citește și:

A plătit masa, ia în calcul să dea și o primă

-->
Previous Invitație surprinzătoare a lui Nicu Badea
Next Posibilele motive pentru organizarea cinei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.