--> -->

Declarații șoc ale lui Prunea: „Handicapați”


-->
Regula U21 impusă de Federația Română de Fotbal a fost iar aspru criticată de Florin Prunea, care consideră că „jucătorul român se dezvoltă handicapat”. Invitat la ProSport Live, fostul mare portar, consideră că astfel nu ajung în formula de start cei mai buni jucători ai unei echipe.

„Au modificat gena jucătorului român. Nu mai joacă cei mai buni. De ce l-am naturalizat pe Camora? Asta e o regulă tembelă. De aia nu avem atacant, antrenorii nu-și riscă postul. Jucătorul român se dezvoltă handicapat. De aia nu ne calificăm”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat în fruntea fotbalului românesc, după votul membrilor Adunării Generale din 12 aprilie. În direct la Prosport, Florin Prunea l-a „mitraliat” pe conducătorul FRF, despre care spune că este responsabil pentru tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Fostul internațional a intrat într-un dialog agresiv cu tatăl lui Răzvan Burleanu, Gheorghe Burleanu, care a intervenit prin telefon în cadrul emisiunii.

„Vi se pare corect ca el (n.r. Răzvan Burleanu) să stea la interviuri sau să muncească? Nu are birou de presă Federația? Știți câte ore stă la serviciu? Eu știu că tu ești manglitor (n.r. Florin Prunea), dar e la FIFA, la UEFA”, a spus Gheorghe Burleanu, la ProSport Live.

„Eu le-am spus că e plecat mult din țară. Vezi că îl dai în primire, are 500 de euroi pe zi când se duce la UEFA. O să te certe Răzvănel”, a afirmat Florin Prunea, la ProSport Live.

Cei doi au continuat dialogul aprins:

Gheorghe Burleanu: „Tu ești tatăl hoților!”

Florin Prunea: „Mi-e ușor să te jignesc. Eu n-am făcut școala de corecție, te-au prins la furat. Te-au bătut de te-au rupt!”

Gheorghe Burleanu: „Ai greșit adresa!”

Florin Prunea: „Pe cuvântul tău?”

Gheorghe Burleanu: „Asta e emisiune de caterincă? Hai că îmi place!”

Citește și:

Nicoliță cere bani pe Tik Tok

-->
Previous Răsare soarele pe strada lui Dinamo
Next Zi deosebit de importantă astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.