--> -->

Declarații incredibile ale lui Cristi Borcea


-->
Cristi Borcea (51 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a ironizat lotul pe care Mircea Rednic (59 de ani) îl are la dispoziție în acest moment.

Dinamo va încheia anul 2021 pe loc retrogradabil, lucru de neconceput în perioada în care clubul era condus de Cristi Borcea. Fostul finanțator spune că lotul actual este modest și că Deian Sorescu este singurul fotbalist de valoare.

„Ce să facă Dinamo doar cu Deian Sorescu? Nu ai ce să faci doar cu un jucător. În momentul de față, Dinamo are jucători care sunt prieteni cu fotbaliștii, atât. Doar nu îi numiți fotbaliști pe ăștia de acum?

O să vedeți că după ce Rednic își va mai aduce 3-4 jucători, echipa va arăta altfel. Nu se pune problema ca Dinamo să retrogradeze!”, a spus Cristi Borcea, la Realitatea Sportivă.

„Eu o spun de vreo 3 ani. Dinamo este în moarte clinică. Cu toate acestea, Dinamo are cel mai potrivit antrenor în momentul de față. Mircea Rednic este cel mai bun tehnician alături de care am lucrat.

Eu am mai spus-o. Rednic este singura soluție de a salva clubul de la retrogradare. Dar ce să facă și el? Să pierzi trei meciuri la ultima fază, nu mai depinde de el. Antrenorul te pregătește până în fața porții, iar mai departe depinde de calitatea jucătorilor. Gândiți-vă unde era acum Dinamo dacă nu pierdea punctele alea în final”, a concluzionat Borcea, potrivit sursei citate.

Citește și:

Rafila îi ceartă pe românii care au aglomerat vămile: ”Nu aveau de făcut decât asta”

Previous Mircea Rednic: „Întâi ne-au oprit în mijlocul câmpului”
Next Discuția secretă dintre Nicolae Badea și Cristi Borcea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *