Declarații dure ale lui Dănuț Lupu


În cadrul emisiunii ProSport Live, Dănuț Lupu, fost fotbalist al echipelor Dinamo și Rapid, a comentat despre modul în care echipa „câinilor” s-a descurcat în meciul cu FCSB.

În cadrul etapei a doua din Superliga, sâmbătă seara, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, FCSB și Dinamo s-au întâlnit într-un meci în care roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Florinel Coman în minutul 30 și de Darius Olaru în minutul 35, pentru FCSB, în timp ce pentru Dinamo a punctat Goncalo Gregorio în minutul 83.

Deși este un susținător al echipei Dinamo, Dănuț Lupu a admis că echipa nu avea șanse prea mari în fața echipei FCSB.

„Eu o să țin cu Dinamo toată viața, dar la ora actuală, Dinamo era bătută și pe câmp de FCSB! Dacă aduc doi-trei jucători cu experiență, eu am încredere în acești puști, promit mult. Dacă mai trec două-trei etape și nu aduc niciun punct, le va fi foarte greu”, a spus Dănuț Lupu, la Prosport Live.

„Diferența a fost mare, dar am crezut că prin entuziasm putem compensa. Trebuie să ne rezolvăm problemele cât mai rapid.

Fotbalul e mult mai ușor când ai fotbaliști ca Olaru și Coman. Parcurgem aceleași etape pe care le-am parcurs anul trecut. Trebuie să fim obiectivi și să vedem nivelul la care suntem. E un proces de adaptare. Nu o să fac niciodată remarci individuale, nici pozitive, nici negative. Vreau să păstrez energia echipei intactă. Ceea ce vreau să le reproșez o voi face întotdeauna în privat”, a spus Ovidiu Burcă, după FCSB – Dinamo 2-1.

Citește și:

Gestul impresionant al unui român, în Grecia. Polițiștii nu se așteptau: ”Este un lucru rar”

Previous Planuri mari la Academia Dinamo
Next Cei 3 oameni interesați de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *