Declarații despre Nistor ale unui stelist: ”A fost pentru Dinamo cum a fost Messi pentru Barcelona”


Dan Nistor este subiectul principal în acest moment referitor la Dinamo după ce Florin Bratu a dezvăluit că el a stricat vestiarul după ce a avut oferta de la FCSB, acolo unde-și dorea să plece.

”Eu nu m-am certat cu Nistor. Spun ceea ce simt și ceea ce cred despre un jucător care pretinde că e căpitanul lui Dinamo și nu dă nimic pe teren. Nu am fost certat cu el. Eu am încercat în săptămânile astea să fac ceva cu el, m-a tot dus cu vorba, eu tot am sperat, dar învățăm din greșeli. Mai sunt 51 de puncte puse în joc, în 17 etape Dinamo se poate salva cu un joc mai bun și cu o altă atitudine. De mâine dimineață să mă dezmeticesc și eu și vedem ce va fi”, a declarat Florin Bratu în conferința de presă.

Cum au comentat specialiștii Digisport acest scandal:

”Aici a greșit și Bratu. Florin în momentul în care i-a spus că vrea să plece la Steaua trebuia să meargă la Ionuț Negoiță și să-i spună să-l lase să plece. Lucrurile astea au efect, când ascunzi acest lucru. Nu este corect ce s-a întâmplat. Poate tinerii de acolo se uită cu respect, fiind căpitan, nu poți să fii așa. Pentru Dinamo a fost la începutul campionatului Nistor cum a fost Messi pentru Barcelona”, a declarat Gabi Balint.

”E clar că acolo trebuia gestionată situația. Florin a încercat să-l câștige pe Nistor, ei dădeau trei goluri atunci. Și pe lângă chestia asta cu Nistor, a mai apărut și chestia cu Danciu. Am văzut echipa fără niciun soi de dorință. Dinamo a sărăcit de valori și Nistor a rămas cel mai bun jucător al lui Dinamo în momentul asta”, a declarat și Gigi Mulțescu.

Citește și:

Florin Bratu îl DISTRUGE pe NISTOR. Dezvăluiri FOARTE GRAVE

-->
Previous Florin Bratu îl DISTRUGE pe NISTOR. Dezvăluiri FOARTE GRAVE
Next Alexandru David aruncă BOMBA. Ce i-a spus Nistor: ”Am bătut palma”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *