EXCLUSIV Grozav nu vine singur. Se negociază un alt come-back spectaculos


O nouă telenovelă la Dinamo care sperăm să fie cu happy-end de această dată. Echipa din Ștefan cel Mare a rămas fără unul dintre cei mai vechi oameni din club, Ionel Dănciulescu, care și-a exprimat dorința să plece înaintea meciului pierdut cu Poli Iași. El a reziliat luni contractul cu Dinamo, dar nu a plecat practic din club. A mers alături de jucători la Galați, le-a vorbit atât la hotel, cât și la finalul meciului, în vestiar.

Dănciulescu a stat ca un adevărat director general alături de președintele Alexandru David în tribune, și credem că în sufletul lui îi pare rău că s-a pripit să-și anunțe demisia având în vedere că prietenul său cel mai bun, Claudiu Niculescu, a venit antrenor. Ba mai mult decât atât, el va avea o întâlnire decisivă zilele acestea cu Ionuț Negoiță pentru a vedea în ce condiții s-ar putea întoarce!

”Eu am plecat și am lăsat numai prieteni la Dinamo, iar relațiile dintre mine și domnul Negoiță sunt foarte bune și nu înțeleg de ce se dorește a se face un conflict între noi. Poate mă voi întoarce în viitor la Dinamo, chiar cu domnul Negoiță patron, mai ales că băieții mă vor înapoi. Am venit la acest meci pentru a fi alături de Claudiu și sunt onorat că jucătorii s-au gândit la mine”, a declarat Danciu-gol, care lasă să se înțeleagă că nu e imposibil un come-back.

Jucătorii i-au dedicat fiecare gol lui Dănciulescu printr-un tricou arătat spre locul unde stătea fostul director general al lui Dinamo. Pe el scria ”Danciu, RĂMÂI CU NOI”.

„Îi dedic victoria și calificarea lui Danciu. Sper să se reîntoarcă, aici e casa lui. E greu să fie plecat de acasă. Ne dorim din tot sufletul să se întoarcă. A venit în vestiar, ne-a mulțumit și a început să plângă când toți i-am strigat numele”, a declarat Dan Nistor.

”Am vorbit și la Galați cu el. A anunțat și el, am spus și eu, el a luat o hotărâre, eu îl știu pe Danciu de 35 de ani, e încăpățânat, suntem olteni, când luăm o decizie nu ne mai întoarce nici… Dar mă bucur că băieții îl apreciază foarte mult, i-au dedicat golurile, multora dintre ei le-a fost ca un tată, îl respectă, îl adoră chiar, este un exemplu atât pentru cariera pe care a avut-o ca fotbalist, dar și ca om.” Claudiu Niculescu, antrenor Dinamo

Citește și:

https://doardinamo.ro/mutare-de-ultima-ora-in-cazul-nistor/

-->
Previous EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV. Detalii interesante cu Nistor în prim-plan
Next Mutare de ULTIMĂ ORĂ în cazul Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *