Declarație surprinzătoare a celor de la Csikszereda. Când și unde se joacă meciul de Cupă


Dinamo a aflat astăzi când va juca cu AFK Csikszereda. Meciul se va disputa pe 1 noiembrie, de la ora 19:00, iar Szondi Zoltan, președintele grupării din Miercurea Ciuc, a dat detalii despre locul disputării.

„Pentru noi, acest meci cu Dinamo nu înseamnă nimic. Poate vă surprinde, dar pentru noi prioritar este să promovăm în Liga a 2-a. Vom încerca totuși să organizăm acest meci la Miercurea Ciuc, facem eforturi pentru a aduce o nocturnă. În cazul în care nu vom reuși, cu bunăvoința domnului ‎Laszlo Dioszegi, de la Sfântu Gheorghe, am primit acceptul să mergem să jucăm acolo. Va fi foarte greu, plecăm cu șansa a doua și pentru că Dinamo nu merge deloc bine în campionat și probabil Cupa este importantă pentru cei de acolo”, a declarat Szondi Zoltan pentru GSP.ro.

„Știu că nu suntem iubiți nicăieri în deplasare, dar acum vom juca acasă. Cred că și la noi, dar și la Sf. Gheorghe, galeria lui Dinamo va fi acoperită de fanii noștri. Cred că o calificare este un bonus pentru noi” Szondi Zoltan, președinte AFK Csikszereda

Citește și:

Ștefan Radu a decis: de unde se va retrage!

-->
Previous Ce salariu avea Dănciulescu ca director. Sub secretară și șeful de la scouting!
Next Imagine VIRALĂ postată de Dario Bonetti. Vă mai amintiți?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *