Declarație superbă a lui Mattia Montini. Ce spune despre FCSB


Mattia Montini a fost jucătorul care a venit astăzi la conferința de presă înainte de meciul cu Dunărea Călărași. El a explicat de ce nu ar merge la FCSB și a spus că își dorește să continue la Dinamo și sezonul următor.

”Totul este în regulă, am fost doar speriat pentru că mi-a rămas blocat piciorul acolo, dar nu a fost nicio problemă. Sper să pot face mai mult, să fiu mai concentrat în celelalte partide.

Trebuie să precizez că totul este o invenție a presei. Nu mi-aș fi permis niciodată să spun că am oferte, chiar dacă ar fi fost adevărat. Sunt concentrat la Dinamo și vreau să rămân aici.

Sigur, obiectivul este să continuăm bine și să luăm campionatul. Dinamo este schimbată acum față de anul trecut.

În momentul asta nu este nicio oportunitate să plec la FCSB, n-am nicio ofertă, dar ar fi dificil, ar fi ca un jucător de la Torino să meargă la Juventus. Dacă Dinamo se va bate la anul să câștige titlul nu va fi inferioară față de FCSB. Suporterii lui Dinamo în meciurile cu FCSB au fost superiori. Sunt sigur că ne va fi mult mai bine pe Național Arena când vom juca acolo.

Mereu am spus că am jucat pe toate pozițiile în atac. Pentru mine este mai bine că a venit Papazoglou. Nu știu să spun acum pe ce post mă simt cel mai bine, important e când intru în teren să fiu motivat. Pentru mine important e să reușesc să marchez.

Pentru moment mi-ar plăcea să mă bucur de momente frumoase aici la Dinamo. Este primul meu an în afara Italiei și sunt fericit aici.

Călărași a demonstrat că nu vrea să moară. Am avut partide grele cu ei, o echipă organizată.

Eu nu am niciun obiectiv personal. Important e să terminăm pe primul loc. Gaz Metan e o echipă organizată. Matematic, ne-am salvat de la retrogradare.

Cred că am fi avut o șansă să fim pe primele locuri dacă ar fi fost un singur campionat, nu cu play-out și play-off.

Cu siguranță că mi-ar plăcea să fiu golgheter în România în sezonul viitor. Voi munci pentru asta, chiar dacă sunt jucători foarte buni cu care ar trebui să mă bat.

Nu-l cunosc pe Ianis Hagi, dar am văzut că are calitate și poate face pasul spre o echipă mare. Cu doi ani în plus și cu mai multă experiență, acum este pregătit să meargă la o echipă mare.

În România mă simt ca acasă, sunt multe restaurante italiene, am tot ce-mi trebuie să mă simt bine.

-->
Previous Conducerea lui Dinamo promite: ”Vom construi echipa în jurul lui”
Next Rednic lămurește situația lui Dan Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *