Declarație șocantă a lui Dinu: „M-au drogat”


-->
Cornel Dinu e un simbol al lui Dinamo. S-a născut în 1948, același an în care s-a înființat clubul din „Ștefan cel Mare”. A fost jucător, antrenor și conducător al roș-albilor, dar ar fi putut ajunge să pregătească rivala Steaua.

„Mister” a dezvăluit într-un interviu pentru PCH Dinamo că rivalii din Ghencea trucau meciurile cu banii obținuți din traficul de arme, dar și că dinamoviștii făceau „blaturi” cumpărând adversarii cu videocasetofoane.

Dinu a afirmat și faptul că Valentin Ceaușescu, fiul cel mare al fostului dictator Nicolae Ceaușescu, l-a dorit ca antrenor în Ghencea. Nu a mai ajuns la trupa din Ghencea, după ce Securitatea a aflat de plan și l-a drogat pentru a rata întâlnirea decisivă cu Valentin, cel care controla clubul roș-albastru.

„Securitatea era Securitate! Dinamo cumpăra meciurile cu videocasetofoane, cu ce confiscau ei. Steaua le cumpăra cu bani. Securitatea, fiind mai nenorocită, știa cum lucrau ăia de la Steaua.

Erau doi tipi. Banii veneau de la Victor Stănculescu, din traficul de arme, treceau pe la Olteanu, mi se pare, ministrul Apărării, și ajungeau la Alecsandrescu. Existau doi tipi din Drumul Taberei care primeau bani de la Alecsandrescu ca să cumpere trei-patru jucători de la formația adversă. Meci de meci!

În perioada 1986 – 1989, asta se întâmpla meci de meci! Dinamo cu casetofoane, Steaua cu bani cumpărau meci după meci! Mie mi-au cumpărat meciul când eram la Târgu Mureș, mi-au spus în față că o să mă facă. O bătusem pe Victoria cu o etapă înainte și m-au călcat în picioare, până m-a apărat Valentin” a declarat Cornel Dinu pentru PCH Dinamo.

Cornel Dinu a vorbit și despre relația cu Valentin Ceaușescu:

„Valentin fusese cu noi la Hamburg și văzuse cine a făcut tactica, antrenamentul și și-a dat seama. El a vrut să mă aducă pe mine antrenor la Steaua, de la Târgu Mureș, dar m-a drogat generalul Nuță, de la Interne, într-o noapte și n-am mai ajuns la Steaua. M-a căutat Valentin și în Dâmbovița, nu mă mai găsea…A venit o gagică pe care o știam eu în Târgu Mureș, am stat cu ea seara și mi-a pus ceva în vin sau în cafea. M-am trezit a doua zi la 6:00 seara, d-aia am întârziat la întâlnirea cu Valentin”.

Citește și:

Vasile Dîncu, despre o candidatură comună PNL – PSD în 2024: ”Dacă reușim să colaborăm”

Previous Vrea să plece cu orice preț de la Dinamo
Next Dinamo a declanșat isterie în Liga 1: „Nu ne mai contactați jucătorii!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *